27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Minea Blomqvist karsiutui majorissa, Jenni Kuosa 41:na Portugalissa

Kristie Kerr on voittanut vähinään yhden kisan vuodesta 2004 alkaen © Getty Images

Cristie Kerr (68-66) on iskenyt kilpasisarilleen kahdella ensimmäiselllä kierroksella luun kurkkuun LPGA Championshipissa. Eroa seuraaviin on viisi lyöntiä. Jenkkikonkari on osunut muita tarkemmin viheriöihin ( 31 kertaa) . Hän on voittanut LPGA Tourilla jo 13 kertaa, nyt silmissä siintää 14:s joka olisi samalla toinen major-voitto.

Minea Blomqvistin kolmaskin kisa oli totuttelua peleihin äitiyslomän jälkeen. Kierrostulokset 77-79 jättivät hänet kauas cut-rajan taakse. Minni on pelannut matkallaan kuusi kisakierrosta tulosten 77-81 väliin.

Johanna

Johanna Westerberg ja avomiehensä, tennistähti Joachim ”Pim Pim” Johansson hakevat toistamiseen menestystä Portugalista.

Portugalissa kisan kärkeen pelasi avauspäivän jälkeen Italian Sophie Sandolo (66), joka on edelliskauden lähes tyystin loukkaantumisten takia väliinjätettyään pelannut hienosti. Plakkarisssa on jo kaksi top-ten sijoitusta. Sandolo nousi kuuluisuuteen poseerattuaan eroottissävytteisissä kalentereissaan. Pelatakin hän osaa, vuonna 2005 italilainen oli LET:n rahalistalla 20:n joukossa ja Minea Blomqvistin edellä.

Portugalin kisan voittoa puolustava Johanna Westerberg on toisena. Hän synnytti joulukuun lopulla esikoispoikansa Leon ja on päässyt hyvään vireeseen ensimmäisisä kisoissaan. Caddienä on lapsen isä, tenniksessä maailmanlistalla parhaimmillaan yhdeksänneksi noussut Joachim Johansson.

Suomalaisilla on Porttugalissa lauantaina haasteita jatkoonpääsyn kanssa. Jenni Kuosa pelasi 72 , sijalukunsa on 41:s. Hanna-Leena Salonen ( 75), Riikka Hakkarainen (76), Ursula Wikström (77) ovat cut-rajan väärällä puolellla.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje