11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]

[15][23]
DP World Tour - Kilpagolf

Mikko Korhonen oli tyytyväinen ensimmäiseen kisakierrokseensa pitkän tauon jälkeen

Mikko Korhonen palasi vuoden tauon jälkeen tositoimiin DPWT:lle Belgiassa. Kuva: Getty Images.

Kisaa johtava Sam Jones upotti avauskierroksella harvinaisen albatrossin.

Mikko Korhonen palasi DP World Tourin kisakentille yli vuoden tauon jälkeen tänään torstaina Belgiassa. Hän teki Soudal Open -kilpailun ensimmäisellä kierroksella tuloksen 72 (+1), jolla hän jakaa sijaa 106. Matkaa jatkokierroksille oikeuttaviin sijoituksiin on vain kolme lyöntiä.

”Eka päivä taputeltu. Ihan suhteellisen tyytyväinen olen. Huono lopetus vain tänään. Oli kuitenkin hyvä fiilis pelata, ykköstiillä oli jännää, mutta siitä selvittiin”, Korhonen kertoi.

Paluukisa oli lähes vanhaa tuttua Korhosta. Kierroksen 13 ensimmäistä reikää hän selvitti parein, kunnes onnistui upottamaan päivän ensimmäisen birdien. Harmittavasti kierros kuitenkin päättyi kahteen bogiin rei’illä 8. ja 9.

”Huomaa, ettei ole kehossa kokemusta oikeasta kilpailusta, tietyt asiat selviävät vasta kun pelaa. Tiiltä olin hyvä tänään, lähestymisiin jäin kaipaamaan laatua. Hieman ehkä ”jäässä” olin raudoilla ja putterin kanssa”, hän kommentoi.

Kilpailussa pelaa suomalaista myös Lauri Ruuska. Hän teki avauskierroksella tuloksen 71 (par), jolla Ruuska jakaa kilpailussa sijaa 87.

Kisan kärjessä Uuden-Seelannin Sam Jones tykitti hurjan tuloksen 62 eli yhdeksän alle parin. Kierroksen kohokohta oli reiällä 17 syntynyt albatrossi. Se syntyi Jonesin upotettua par-viitosella toisen lyöntinsä 250 metristä.

Perjantaina Korhosen lähtöaika on kello 15.10 Suomen aikaa. Ruuska starttaa aamuryhmissä jo kello 10.20 Suomen aikaa.