5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

Mahan kärkeen Miamissa

Hunter Mahanilla oli vauhti päällä Miamin kilpailun avauspäivänä © Getty Images

Hunter

Tulostaso World Tourin Cadillac Championshipissa nousi kovaksi hurjan myrskyn laannuttua Miamissa Doralin kentällä. Kisa keskeytyi jo aamupäivällä myrskykeskuksen pyyhkäistyä voimalla kentän yli. 44 pelaajaa 66:sta on alle parín, 16 pelaajaa tuloksessa neljä alle tai paremmin. kahta ryhmää lukuunottamatta muut joutuvat jatkamaan kierroksensa loppuun perjantaina.

Hunter Mahan on kuluvalla kaudella sijoittunut jo kolmasti kymmenen joukkoon, Doralin Blue Monster kentällä hän oli kahdeksan pelaamansa reiän jälkeen kuusia alle, pelinsä päätyttyä 11:lla birdejä oli kertynyt seitsemän. Eroa seuraaviin on kaksi lyöntiä. Mahanille Blue Monster on aiempina vuosina ollut todellinen ”monsteri”, kolmella osallistumiskerralla paras sijoitus on 30:s. Mahan on hallitseva mestari World Tourin toisesta lyöntipelisasta joka käydään elokuussa Ohiossa.

”Keskeytyksen jälkeen kentällä oli loisto-olosuhteet pelata, tuulta ei ollut nimeksikään. Sain hyvän alun kierrokselleni , hyviä putteja sisään. Päivän ehdoton avainlyönti oli kuitenkni par-kolmosella, rautanelosella lyömäni pallo päätyi noin 30 sentin päähän reiästä”, Mahan muisteli.

Maailmanlistan kärkikolmikko pelasi yhdessä. Martin Kaymer (-5) aloitti parhaiten, Luke Donald (-5) ja Lee Westwood (-4) saivat hekin pelistään kiinni kierroksen kuluessa. Ryhmälle jäi ensimmmäistä taivalta pelatattavaksi vielä kahdeksan reiän verran.

Ryo

Vijay Singhin (-5) hyvä tulos on lähes luonnollista jatkoa hänen kaudella 2011 mainioille suorituksilleen. Japanin Ryo Ishikawa (-5 / 12 reikää) väläytti positiivisena yllättäjänä. Japanissa 11 kertaa voittanut nuorukainen ei ole koskaan pelannut 18:ssa lyöntipelikisassaan PGA Tourilla tulosta joka olisi alle 68 lyönnin. Paras sijoitus USA:ssa on 32:s (lyöntipeleissä), joten viikonloppuna hän saattaa parantaa ennätyksiään.

Tiger Woods (-1) jäi tuloksellisesti takariviin, asetelma sijaluvulla 32:s ei paljoa lupaile kuusinkertaiselle voittajalle. Woodsilla oli mahdollisuutensa, hän missasi kuitenkin viisi alle viisimetristä birdieputtia.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje