14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista

14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

LET jatkuu Lontoossa

Kaksi kisaa tällä kaudella voittanut Carly Booth on LET:n rahalistan kärjessä. Kuva: LET/Tristan Jones

Torstaina alkava Ladies British Masters pelataan Buckinghamshire Golf Clubilla, joka on myös naisten Euroopan kiertueen kotikenttä. Puitteet ovat pelaajille mieluisat Lontoosta vain 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevalla areenalla: John Jacobsin suunnittelema kenttä on viritetty huippukuntoon, joten laadukkaiden pintojen ohella haasteista ei tule olemaan pulaa.

Kiertueen ansiolistan ykkösenä oleva Carly Booth otti kenttään ensimmäisen kerran tuntumaa tiistaina pelatussa Pro Amissa. Skotlantilainen oli tyytyväinen kokemaansa.

”Fantastinen kenttä, pallokin rullasi kunnolla. Pinta on aika tiukka ja griinit varmasti parhaat, joilla olen tänä vuona pelannut. Odotan innolla mitä viikko tuo tullessaan. Uskon, että kovia tuloksia on tiedossa”, Booth sanoi.

Rebecca Hudson oli hieman samoilla linjoilla: ”Jos me kilpailisimme tällaisilla kentillä joka viikko, olisimme parempia pelaajia. On hienoa päästä pelaamaan kotiyleison edessä”, hän sanoi.

Suomlaisista Buckinghamshiren turnauksessa ovat mukana Ursula Wikström, Sohvi Härkönen ja Jenni Kuosa. Wikström on kiertueen ansiolistalla sijalla 20 koottuaan 64 609 euron tienestit.

Lontoon turnaukseen osallistuu kaksi kiinalaista pelaajaa, joista amatööri Xin Ying Wang on vain 13-vuotias. Wang oli mukana viime viikolla Vihdissä pelatussa Women’s Bank Openissa, jossa hän sijoittui kolmanneksi.

Ladies British Mastersissa on jaossa 357 226 euron palkintopotti.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje