7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters

Kotisohvalla, sporttibaarissa, saunassa… – Mastersin seuraamiselle on monta tapaa ja paikkaa

Golfin huipputurnauksen seuraaminen isommalla ryhmällä kohottaa kisatunnelmaa. Kuva: Getty Images

Masters Tournamentilla on yhä vankempi asema suomalaisgolfareiden sydämissä.  

Monella suomalaisella huippugolfin ystävällä on oma vakiintunut tapansa seurata Masters Tournamentia. Alkukevään ja joidenkin mielestä koko vuoden tärkein turnaus on yksinkertaisesti nähtävä – joko yksin tai porukassa.

Ja kun Mastersissa tapahtuu, kisalähetys saattaa pyöriä yllättävässäkin paikassa.

Tiedustelimme Facebookissa, missä ja kenen kanssa aiot katsoa Mastersia. Ylivoimaisesti suosituin paikka Augusta National Golf Clubilla pelattavan majorin katsomiselle oli koti ja tarkemmin kotisohva. Seurana kommentoijilla on useimmiten oma puoliso tai ystävä, toiset taas katselevat kisatapahtumia itsekseen.

Joidenkin Masters-rituaaleihin liittyy saunomista ja pöydän kattamista erilaisilla antimilla. Tavatonta ei huhujen mukaan ole sekään, että kisatapahtumia seurataan saunan lauteilla. Toisille taas työvuorokaan ei hidasta Mastersin katsomista.

Osa matkoilla olevista kertoo puolestaan katsovansa kilpailua hotellissa tai hakeutuvansa esimerkiksi sporttibaariin.

Ja, jos ei ole tullut hankittua katseluoikeutta, kilpailun edistymistä voi aina jännittää kätevästi live scoring -palvelun ja sosiaalisen median välityksellä missä tahansa!

Kotimaisista kentistä ainakin Hiekkaharju Golf juhlistaa Masters-viikonloppua mukavalla ohjelmalla. ”Hiekkisläiset” aloittavat lauantaiaamuna talkoilla ja pitävät iltapäivällä rangekilpailun. Ilta jatkuu ruokailulla ja musiikilla, kunnes kello 22 alkaa uusitulla klubitalolla Mastersin kolmannen kierroksen seuraaminen videotykiltä.

Kilpailu innostaa monia tahoja ja yrityksiä räätälöimään myös yksityisiä kutsutilaisuuksia á la Masters-valvojaiset. Sellaiset pidetään perjantaina muun muassa golfopetuspalveluihin erikoistuneen Tee 2 Greenin ja PEGO Golf Schoolin tiloissa.

Mutta, paikassa ja tavalla jos toisella, sujukoon Masters Tournamentin seuraaminen itse kultakin suosiollisesti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)