26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LET Access Series

Koivistolle uran kahdeksas top 10 -sijoitus LETAS-kiertueella – Nuutisen veto ei riittänyt päätöspäivänä

Tiia Koivisto pelaa parasta kauttaan LET Access Series -kiertueella. Kuva: Tristan Jones/LET

Ranking-kakkonen Sanna Nuutinen jättää kauden kaksi viimeistä kilpailua väliin.

Tiia Koivisto (-2) kiilasi upeasti seitsemänneksi Englannin Stoke By Naylandissa lauantaina päättyneessä LET Access Series -kiertueen kilpailussa. Eroa voiton vieneeseen Belgian Manon De Roeyhyn kertyi neljä lyöntiä.

Mäntsäläläinen teki kisan viimeisenä päivänä enemmän bogeja – kuusi – kuin aiemmilla kierroksilla, vaikka pelasi parhaan (70) tuloksensa. Vastapainoksi syntyi myös paljon onnistumisia yhden eaglen ja kuuden birdien muodossa.

Kyseessä oli Koiviston neljäs ja uran kaikkiaan kahdeksan top 10 -sijoitus naisten haastajakiertueella.

Perjantaina kisan kovinta tulosta jakanut Sanna Nuutinen (par) ei saanut itseään toisen päivän kaltaiseen lentoon. Viimeisen kierroksen tulos 74 pudotti hänet jaetulle 13. sijalle.

Rankingissa ainoana Nuutisen edellä oleva Hayley Davis (-1) oli kahdeksas jatkaen pistetilaston kärjessä.

Kauden viimeisissä kisoissa ei ole luvassa Davisin ja Nuutisen välistä kamppailua ranking-voitosta. Jäljellä on vielä Saksassa ja Ranskassa pelattavat turnaukset, joihin Nuutinen ei osallistu, sillä hän pelaa samanaikaisesti Espanjassa ja Intiassa käytävissä LET:n kisoissa.

Tällä ratkaisulla ei ole suurempaa merkitystä, sillä Nuutinen tulee pelaamaan ensi kaudella Ladies European Tourilla kattavalla pelioikeudella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje