27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Kisner omaa luokkaansa RSM Classicissa

Kevin Kisner ei jättänyt tällä kertaa mitään sattuman varaan. Kuva: Getty Images

Kevin Kisneristä (-22) tuli St. Simonsin saarella pelatussa RSM Classicissa kauden 2015–2016 kuudes ensikertalaisvoittaja PGA Tourilla. Kisnerin voitto ei ollut sunnuntaina missään vaiheessa uhattuna; toiseksi sijoittunut Kevin Chappell jäi lopulta kuuden lyönnin päähän.

Kisnerin iso menestys ehti jo hetken aikaa roikkua ilmassa. Hän on venynyt tämän vuoden aikana kolme kertaa uusintaan, mutta ollut jokaisessa hävinneenä osapuolena. Kisner kamppaili tiukasti myös marraskuun alussa pelatun HSBC Championsin voitosta, mutta jäi tuolloin kahden lyönnin erolla toiseksi.

”En ole ennen pelannut yhtä suuressa johtoasemassa”, molemmat viikonlopun kierrokset tulokseen 64 pelannut Kisner sanoi. ”On silti vaikeaa olla ajattelematta tuollaisessa tilanteessa, ’mitä jos tämä ei onnistukaan’. Siksi päätin aloittaa jo hyvissä ajoin birdietehtailun ja jatkaa omaa peliäni.”

Kisnerin uusintatappiot tulivat RBC Heritagessa (Jim Furyk), Players Championshipissä (Rickie Fowler) ja Greenbrier Classicissa (Danny Lee).

Graeme McDowell (-15) esiintyi toisessa peräkkäisessä turnauksessa edukseen. Hän voitti maanantaille venyneen OHL Classic at Mayakoba -turnauksen Meksikossa ja oli RSM Classicissa kolmas.

McDowell myönsi harkinneensa vetäytymistä Sea Islandin kisasta, mutta päätti lähteä mukaan vaimonsa kehotuksesta. Päivä paistaa pohjoisirlantilaiselle tällä hetkellä toisella tavalla kuin muutama viikko sitten. Takana oli uran heikoin kausi PGA Tourilla, ja uusi näyttää paljon paremmalta kuin hän uskalsi toivoa.

”Nämä kaksi viikkoa ovat olleet minulle todella isoja monessa mielessä”, huojentunut McDowell sanoi.

Eurooppalaisten hyvää panosta Davis Love III:n isännöimässä kilpailussa täydensivät Ruotsin FredrikJacobson (-12) viidennellä ja Saksan Alex Cejka (-11) kuudennella sijallaan.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje