18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Muu

Justin Rose paras Belekissä

Justin Rose ja Turkish Airlines World Finalin voittopokaali © Getty Images

Justin Rose on loistanut viimeisten viikkojen aikana useasti lähestymislyönneissä ja puteissa. Perjantaina Turkis Airlines Wordl Finalin päätöspelissä hän nousi putterillaan ison askeleen vastustajansa Lee Westwoodin edelle. Rose voitti finaalin lyönnein 66-67.

”Pelini on vahvassa kunnossa, ei ole osa-aluetta jossa minulla tulisi jokin tietty heikko suoritus. Finaalissa avaukseni eivät olleet parhaimmillaan, vastaavasti sain pari ratkaisevaan keskipitkää puttia sisään”, Rose summaili esitystään.

Lee Westwood kukistui Belekissa jo toisen kerran. Välierässä kukistui Tiger Woods, alkuerässä kertaalleen Webb Simpson ja Hunter Mahan. Kun tähän lisää Phil MIckelsonin kukistamisen Ryder Cupissa, on saldo todella kova.

Rose pelaa elämänsä parasta kautta. Hän voitti maaliskuussa World Tourin lyöntipelikisan Floridassa. Mastersissa Rose puttaili kahdeksanneksi, PGA Championshipissa sijoitus oli kolmas.

Ryder Cupissa hän oli kapteeni Jose-Maria Olazabalin luottohevonen, viidestä ottelusta kolme päättyi eurooppalaisten hyväksi. World Rankingilla hän on viidentenä, joka on uran paras sijoitus.

Lee Westwood hävisi finaalin nimenomaan viheriöillä ja senympäristössä- kuten niin monasti aiemminkin. Vaivanpalkkaa tuli kuitenkin kakkostlasta miljoona dolllaria, starttirahan myötä satoja tuhansia enemmmän.

Kutsukisaan osallistuvat myös Tiger Woods, Charl SchWartzel, Webb Simpson, Hunter Mahan, Matt Kuchar sekä ilman voittoja jäänyt Rory McIlroy.

Teemu Tyry

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje