27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Janne Kasken huippuvire kirposi, mutta kärki ei vieläkään karannut

arkistokuva: Getty Images

Kaske otti kauden toisen jatkopaikkansa Asian Tourin kilpailuissa.

Erinomaisesti Thaimaan Hua Hinissä Asian Tourin International Series Thailand -kisan torstaina käynnistänyt Janne Kaske ei onnistunut yhtä hyvin kilpailun toisella kierroksella. Hän teki tuloksen 72 (par) ja tippui jakamaan sijaa 23, kun kierros on yhä kesken.

Kasken yhteistulos on kahdeksan alle (64–72). Vaikka toinen kisapäivä ei sujunut ensimmäisen kaltaisesti, ei eroa kisan kärkeen ole kuin neljä lyöntiä.

”Etuysillä aivan virheetöntä peliä. Muutama keskimatkan putti, mitkä näyttivät menevän sisään, lipuivat reunan päältä ohi. Sitten kaksi aivan kamalaa rautalyöntiä putkeen, jotka söivät vähän itseluottamusta takaysin alussa”, Kaske kertoo.

”Oikeastaan viimeiset seitsemän reikää, +1, olivat ihan hyvän taistelun tulosta. Olin koko ajan ongelmissa tiiltä ja puttaamassa ensimmäistä puttia kaukaa. Vikalla pari napakkaa vetoa kahteen metriin ja siitä sentin lyhyeksi linjassa. Harmittaa, että tämä rundi lipsahti käsistä, mutta pysyn kuitenkin varmaan ihan iskuetäisyydellä kärkeen nähden. Nyt rangelle vetämään pari hyvää lyöntiä ja sitten lepäämään huomista varten”, mies suunnitteli.

Ensimmäiseen pelipäivään verrattuna Kasken avauspeli oli varsin epätarkkaa. Toisaalta lähestymislyöntien sihti oli edelleen kohdillaan.

Kisa on Kaskelle viides Asian Tourilla kuluvalla kaudella ja jatkopaikka toinen.

Lue seuraavaksi: Asian Tourilla kovan tuloksen pelannut Kaske löysi kateissa olleen lyöntinsä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje