Ilonen uskoo Ernie Elsiin - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Ilonen uskoo Ernie Elsiin

Ernie Elsin edellisestä major-voitosta on aikaa 11 vuotta. Kuva Royal Lythamin Openista heinäkuulta 2001 © Getty Images

Perttu Luukkanen johtaa kahden kisan jälkeen DEFA major-veikkausta niukalla erolla ennen Tomi Rantiota. Kussakin majorissa palkitaan parhaat veikkaajat, PGA Championshipin jälkeen kokonaiskisan voittaja kuittaa itselleen iPad 3-taulutietokoneen.

British Openin parhaalle veikkaajalle on luvassa DEFA moottori- ja sisätilanlämmitin sarja asennettuna autoosi. (Arvo noin 450€) , seuraavat kolme saavat Titleistin väyläpuun, kantobägin ja wedgen.

Mikko Ilonen haki Openiin paikkaa karsinnan kautta. Askeleet eivät osuneet lankulle, lyöntejä kertyi kahden kierroksen aikana kahdeksan liikaa.Tämän vuotinen kenttä, Roya Lytham & St. Annes on Iloselle erittäin tuttu vuoden 2001 kisasta, jolloin hän oli upeasti yhdeksäs.

”Vaikeaa näitä on veikata, niin paljon hyviä pelaajia, olosuhteet saattavat olla hyvinkin erilaiset. Minun rivini on Ernie Els, Francesco Molinari ja Rory McIlroy”, Ilonen määritteli viikonloppuna karsiuduttuaan Scottish Openista.

Ernie Els voitti kisan vuonna 2002, tämän vuosituhannen puolella Big Easy on 12 yrittämällä ollut kahdeksan kertaa kahdeksan ensimmäisen joukossa.Vakuuttava sarja siis. Vuonna 2001 Els oli Royal Lythamissa kolmas.

Francesco

Francesco Molinari on takonut palloa keskelle väylää ja viheriöille tehokkaasti viimeisien kuukausien aikana &copy Getty Images

Francesco Molinari on tällä hetkellä ET:n ”red hot” pelaaja. Hän on päässyt jatkoon kauden kaikissa kisoissaan, voittanut Espanjan mestaruuden ja ollut kahdessa viimeisessä kisassaan ( Ranska & Skotlanti) toinen. Mastersissakin italialainen oli 19:s, US Openissa 29:s. Kahdeksassa viimeisessä kisassa top-ten sijoituksia on kuusi..

Rory

Rory McIlroy ja voittoa puolustava Darren Clarke ovat melkoisia kysymysmerkkejä torstaina käynnistyvässä kilpailusa &copy Getty Images

Rory McIlroy on Ilosen hevosista arvoituksellisin. Mastersissa hänen vireensä katosi (jälleen kerran) kolmannella kierroksella, lopullinen sijoitus oli 40:s. Players Championshipissa, BMW PGA Championshipissa ja US Openissa nuorukainen karsiutui. Valoa yössä on alkukesän aikana nähty muutamissa tavallisissa kisoissa. Viimeisen kisakierroksen ennen Openia McIlroy pelasi Ilosen kanssa Irlannin avoimissa. Molempien tulos oli 67, sijoitus kymmenes.

DEFA major-veikkaukseen voi osallistua keskiviikkoon kello 24.00 asti.

Teemu Tyry

DEFA major-veikkaus

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje