18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Huono sää Playersin kiusana

Graeme McDowell on löytämässä pelilleen uuden suunnan. © Getty Images

Vain 40 pelaajaa ennätti saada lauantaina kolmannen kierroksensa valmiiksi Players Championshipissä. Kun kova sade taukosi tuntien jälkeen, päästiiin kentälle uudestaan n. klo 17.30 paikallista aikaa. Ennen pimeän tuloa asetelmat eivät kärjen osalta muuttuneet olennaisesti. Johtopaikan jakoivat Graeme McDowell ja Nick Watney tilanteessa -11. Heistä lyönnin päässä ovat Steve Stricker ja David Toms.

K.J. Choi ja Lucas Glover (-9) jakavat viidettä sijaa. Kuuden parhaan joukosta olevista vain Choi ennätti lauantaina sisääntulon alkuun. Kaikki muut pelasivat kolmatta kierrosta 5-6 reikää.

Neljä tuntia kestänyt sade pehmitti TPC Sawgrassin väylät ja griinit, joten tämä saattaa näkyä sunnuntaina kovien tulosten muodossa.

”Uskon, että joku pelaa huomenna tuloksen 62-63. Tietysti se riippuu myös tuulesta. Muuttuneet olosuhteet laajensivat useimpien mahdollisuuksia, tästä on tulossa vielä mielenkiintoista”, McDowell visioi.

Kahden kierroksen jälkeen kisaa johtanut Toms pääsi starttaamaan yhdessä Watneyn kanssa vasta päivällisaikaan. Hän puttasi jokaisella viidellä griinillä birdietä alle neljästä metristä, mutta ei upottanut yhtään.

Martin Kaymer oli sen sijaan liikkeellä hieman kuumemmalla putterilla. Heti alussa neljä peräkkäistä birdietä tehnyt saksalainen oli seitsemän reiän jälkeen kierrostaan neljä alle. Kolme bogia rei’illä 8-10 synkensivät Kaymerin fiiliksiä, kunnes birdie 11:llä tasoitti tunnelmia uudelleen.

Rory

Rory Sabbatinin taivutukset riittävät tällä hetkellä jaettuun seitsemänteen sijaan. &copy Getty Images

Tilanteessa -8 oleva Kaymer (12 reikää) jakaa seitsemättä sijaa yhdessä Jason Dufnerin, Rory Sabbatinin,Robert Karlssonin ja Luke Donaldin kanssa.

Sunnuntaina on tiedossa pitkä päivä monille pelaajille. Kolmatta kierrosta jatketaan klo 7.45 paikallista aikaa, jonka jälkeen peli etenee kolmen ryhmissä loppuun saakka. Tasaisesta Playersistä on kehkeytymässä päätöspäivänä mielenkiintoinen kamppailu.

Ian Poulter ei ollut kiinnostunut aikaisesta herätyksestä sunnuntai-aamuna. Tämän vuoksi hän otti 17:llä ja 18:lla pari kunnon spurttia saadakseen kolmannen kierroksen valmiiksi lauantain puolella.

”Mieluummin juoksen 300 metriä sen edestä, että saan nukkua aamulla neljä tuntia pidempään”, tilanteessa par oleva Poulter sanoi.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje