3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista

3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Huono sää esti harjoitukset Augustassa

Augustassa riittää yleisöä harjoituksissakin valtavasti. Maanantaina katsojat joutuivat kuitenkin pettymään. Kuva: Getty Images.

Kovat sääolot ovat kiusanneet Augusta Nationalin kenttää pitkin kevättä ja vaikka tällä kertaa ukkoskuurot eivät kentän kallisarvoisia puita runnelleetkaan, estivät ne harjoittelun.

Valtaosa pelaajista oli klubilla jo aikaisin aamulla, mutta pisimmillään maanantain harjoitussessio kesti puolitoista tuntia, eikä kentälle ehtinyt kuin 30 pelaajaa.

”Paikka oli tupaten täynnä, sitä ei yleensä näe täällä maanantaina. Luulen, että kaikki ovat lukeneet säätiedotukset huolella ja yrittäneet pelata edes vähän tänään”, Augustassa 18:tta kertaa esiintyvä Jim Furyk sanoi vuosien kokemuksella.

Maanantain harjoitukseen lipun arvonnan kautta saaneet katsojat joutuivat poistumaan kentältä kahden tunnin jälkeen, kun järjestäjät sulkivat kentän sen vetyttyä liikaa.

Kilpailujärjestäjät ilmoittivat kuitenkin heti palauttavansa lippujen hinnan katsojille ja takaavansa heille liput ensi vuoden kilpailuun maanantain harjoituksiin.

Tiistain osalta sääennuste lupaa edelleen epävakaista säätä, mutta loppuviikko näyttää paremmalta. Masters tultaneen pelaamaan puolipilvisessä, joskin melko tuulisessa säässä. Lämpötila pyörii 20 asteen tietämillä.

Dayn kipeytynyt peukalo ei estä kilpailemista

Jason Dayn historia Augustassa on Furykia lyhyempi, mutta sitäkin loistokkaampi. Australialainen on pelannut Mastersissa kolme kertaa ja ollut kerran toinen ja kerran kolmas.

<a href=Jason Day ehti lyödä muutaman lyönnin maanataina. Kuva: Getty Images." src="/wp-content/uploads/2014/04/14040809474524.jpg">

Jason Day ehti lyödä muutaman lyönnin maanataina. Kuva: Getty Images.

Day voitti Accenture Match Play Championshipin keväällä, mutta sen jälkeen hankala peukalovamma on pitänyt hänet poissa tositoimista kuusi viikkoa.

”Nyt se on hyvä. Sain kortisonipiikin siihen viikko sitten. Pidin sen jälkeen noin viikon taukoa ja nyt kaikki tuntuu menevän hyvään suuntaan. Kipua ei ole. Teippaan sen varmuuden vuoksi, joten tulette näkemään teippiä peukalossa kisassakin ja pidän siinä paljon kylmää”, Day kertoi.

lähteet: BBC, ESPN

Sami Sarpakunnas

—————————————————————————————————————————-

Ilmoitus

Masters yksinoikeudella Ruudussa. Tilaa tästä!

—————————————————————————————————————————-

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje