5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Hickory Tour käynnistyy Keimolassa

Hikkorigolfin harrastamiseen liittyy oleellisena osana tyylikäs pukeutuminen.

Finnish Hickory Tour pelataan kaudella 2010 jo viidettä kertaa.Tour kiertää ympäri maata tutustuttamassa golfareita lajin perinteisiin.

Tourilla on kuusi tapahtumaa eri puolilla Suomea. Kierros alkaa Keimolasta toukokuun viimeisellä viikolla ja päättyy finaaliin Vanajanlinnaan syyskuussa. Välissä .

Mukana ovat tuolloin parhaiten kiertueella menestyneet. Pistelaskutapa takaa sen, että Tuorin voitto ratkeaa vasta finaalissa. Sarjoja Tourilla on kaksi, pistebogey ja tasoitukseton lyöntipeli.

Kaikki pelaajat osallistuvat yhtaikaa molempiin sarjoihin. Kussakin tapahtumassa palkitaan sarjojen parhaat, samoin parhaiten aikakauden mukaisesti pukeutunut pelaaja.

Finnish Hickory Tourin yhteistyökumppaneiden ansiosta kilpailumaksut ja mailavuokrat ovat todella edullisia ja palkinnot upeita. Kilpailumaksu on kaikissa tapahtumissa 30 euroa ja kotikentällään pelaaville vieläkin edullisempi. Välinevuokra on 20 euroa niille, jotka tarvitsevat vuokramailat. Maksu sisältää myös vakuutuksen tavanomaisessa käytössä tapahtuvan särkymisen varalta joten tätäkään mahdollisuutta ei tarvitse pelätä.

Finnish Hickory Tourin tapahtumat tuottaa Golfantiikki yhdessä järjestävän golfklubin kanssa. Golfantiikki on golfin historiasta ja perinteistä voimansa ammentava yritys joka järjestää vanhoilla puuvartisilla golfmailoilla pelattavia tapahtumia yrityksille, yhteisöille ja yksityisille.

Finnish Hickory Tourin ohjelma kaudella 2010:

30.5.2010 kello 10 Keimola Hickory Open, Keimola Golf, Vantaa 20.6.2010 kello 12 Evolvit Hickory Open, Kytäjä Golf South East, Hyvinkää 4.7.2010 kello 10 Varjopuu Hickory Open, Tuusula Golf, Tuusula 8.8.2010 kello 10 Kalafornia Hickory Open, Porin Golfkerho, Pori 29.8.2010 kello 10 Pro Golf Hickory Open, Vuosaari Golf, Helsinki 19.9.2010 kello 12 Vanajanlinna Hickory Final, Linna Golf, Hämeenlinna

Golfantiikki, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje