Henriksson ja Härkönen voittotaistossa Ruotsissa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LET Access Series

Henriksson ja Härkönen voittotaistossa Ruotsissa

Halmstadissa asuva Linda Henriksson on ison mahdollisuuden edessä.Kuva:Juha Taskinen

Ladies European Tourin kakkkoskiertueella pelataan kauden viidettä kisaa, Sölvesborg Openia. Kiisan kuuluisin hahmo on legendaarinen caddie Fanny Sunesson, joka on mukana kilpailun järjestelyissä.

Linda Henriksson ja Sohvi Härkönen ovat hilautuneet ennen perjantain viimeistä kierrosta jaetulle neljännelle sijalle. Eroa kärkikolmikkoon on lyönti. Kisan kärjessä on tasaista, 16 pelaajaa neljän lyönnnin sisällä. Suomalaisten menestys on positiivinen yllätys, sillä molemmat ovat aloittaneet kautensa vaisusti. Molemmilla on neljästä kisasta kolme karsiutumista, Henrikssonilla lisäksi 19. sija, Härkösellä 34.

Voitto Letas Access kiertueen kilpailussa olisi molemmille uran ylivoiimaisesti paras saavutus. Palkintosumma on 30.000, josta voittajan osuus noin 15 prosenttia. Kiertueella pelataan kauden mittaan 13 kisaa, joista yhtä isännöi elokuussa Hill Side Golf Vihdissä.

Henriksson loisti edellisvuonna Vihdin kisan avauspäivänä, lopullisella tuloslistalla hän oli kolmas.

Marika

Marika Voss onnnistui mainiosti Saksan kisan avauspäivänä.

Saksan avoimissa amatöörimestaruuskisoissa Marika Voss (72) on toisena ja Krista Bakker (75)kymmenentenä. Voss on pitkään hakenut läpimurtoa eturiviin, viikonlopun kolmella kierroksella Tarina Golfin kasvatilla on näytön paikka.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje