[14][27]

[14][27]
Kilpagolf - Muu

Henrik Honkalehto juoksi Mikko Rantaselta karkuun speedgolfin SM-kisojen avauspäivänä

Rantanen on toistaiseksi voittamaton kaikissa Suomessa vuosina 2017-2018 pidetyissä kisoissa.

Hyvi Golfin Henrik Honkalehto kiersi yhdellä mailalla pelaten kotikenttänsä keskiviikkoaamuna 48 minuutin ja 52 sekunnin aikaan. Honkalehdon tuloskin oli 5 500 metriä pitkällä mainio, 76 lyöntiä.

Speedgolfin kotimainen valtias, kaikki aiemmat kilpailut kuluvalla ja edelliskaudella voittanut Mikko Rantanen jäi juoksuajassa vain 18 sekuntia ja löi lyönnin enemmän.

Mikko Rantanen (47-v) on kotimaisen speedgolfin primus motor. Kuva edellisvuoden MM-kisoista.

Kauden ainoassa kahden kierroksen mittaisessa kisassa voittotaisto on torstaina pitkälti näiden kahden välinen. Kultamitalin kohtalo voi mennä ”sekuntipeliksi”, mikäli Rantasen ja Honkalehdon lyönnit ovat kahden kierroksen jälkeen tasan.

JariPitkälä on kolmantena.

Kovinta juoksuvauhtia piti Honkalehdon tavoin kotikentällään kirmaava Heikki Hirvonen, 47 minuuttia, 10 sekuntia. Hirvonen lyöntitulos oli kuitenkin kärkiparia oleellisesti heikompi, 85.

Avoimeen sarjaan osallistuu 15 pelaajaa, näiden joukossa on  ainona naisena Milla Hallanoro.

Tuloksissa lasketaan yhteen pelaajan käyttämä aika ja lyöntitulos.