18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Muu

Harrington hakee revanssia Bermudalla

Padraig Harrington sijoittui Mastersissa ja US Openisa kymmenen joukkoon, mutta ei onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta voittamaan yhtään kisaa lokakuun puoleenväliin mennessä © Getty Images

Kauden neljästä major-voittajasta vain kaksi on rivissä, kun kahden kierroksen mittainen kisa käynnistyy tiistai-iltana Port Royal Golf Coursella Bermudalla.

Keegan Bradley kukisti viimevuotisessa kisassa lyönnillä Charl Schwartzelin, nyt hän pääsi mukaan kun Rory McIlroy valitsi samanaikaisesti käytävän kisan Aasiassa. Ernie Elsin unelma kolmannesta PGA Grand Slamin voitosta murskaantui, kun Big Easy loukkasi tyttärensä kanssa tennistä pelatessaan nilkkansa. Tilalle tulee Padraig Harrington, joka on molemmilla osallistumiskerroillaan 2007 ja 2008 kärsinyt uusintatappion.

Harringtonilla on muihin osanottajiin nähden vähintään yhtä paljon näyttöhaluja, hän ei päässyt mukaan Ryder Cupiin. Irlantilaisen viimeinen pääkiertueiden voitto on nimenomaan vuoden 2008 PGA Championshipista.

Bubba Watson ja Webb Simpson ovat mukana ensimmäistä kertaa. Voittaja kuittaa potista 600.000, kakkonen 300.000. Kolmas saa 250.000, viimeiseksi jääväkin 200.000.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje