27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

FBI:n agentit Mickelsonin perässä

Phil Mickelsonin asianajaja saa tulevien viikkojen aikana tehdä melkoisesti työtunteja sisäpiirikauppojen selvittelyissä.Kuva Getty Images

Kun Phil Mickelson torstaina lopetti avauskierroksensa JackNicklauksen Memorial-turnauksessa, häntäoli vastassa FBI:n tutkijoita, joiden tehtävänäon tutkia Mickelsonin yhteyksiä suursijoittaja Carl Icahniin jauhkapelaaja William Waltersiin.

Uutistoimisto Reutersin ja Wall Street Journalin välittämientietojen mukaan epäilyt koskevat Icahnininvestointeja julkisiin yhtiöihin, sekä Mickelsonin ja Waltersin mahdollisesti saamaa sisäpiiritietoakaupanteon yhteydessä.

Mickelson kieltäytyi keskustelemasta tai kommentoimasta asiaa japyysi tutkijoita ottamaan yhteyttä asianajajaansa. Mickelson on Memorialissakahden kierroksen jälkeen 10 lyöntiä kärjestätuloksin 72-70.

John Dalyn nopea käsi tuli kalliiksi

<a href=John Daly pääsee iän puolesta kahden vuoden kuluttua Champions Tourille.Kuva Getty Images" src="/wp-content/uploads/2014/05/12111918461039.jpg">

John Daly pääsee iän puolesta kahden vuoden kuluttua Champions Tourille.Kuva Getty Images

Peliuransa ehtoopuolella oleva John Daly avautui Yahoo! Sports videollapakkomielteestään uhkapeleihin. Haastattelussa Daly laskee hävinneensäpääasiassa vetopeleihin vuosien varrellayli 40 miljoonaa euroa.

”Kävimme läpi kaikki verotietoni vuosien varrelta. Olinjärkyttynyt, kuvittelin tappioiden olleenalle puolet tästä. Tämä on hullua, tyhmyyttä. Kaikesta huolimatta voinsanoa, että pelaaminen antoi minulle paljon iloa, rakastan actionia”, Dalypurkaantuu videolla.

Tappioita vetopeleissä voidaan pitää varsin merkittävinä senkinjohdosta, että Dalyn kokonaisansiot PGA Tourilla ovat alle viidesosan siitä, mitä uhkapeli on mieheltä vienyt. Kahden edellisvuoden aikana ansiot USA:n peleistä ovat olleet runsaat 60.000 euroa.

Padraig Harrington puolustaa Rory McIlroyn päätöstä

<a href=Rory McIlroy peruutti marraskuuksi suunnittelut häänsä muutama päivä sen jälkeen kun kutsut olivat lähteneet matkaan.Kuva Getty Images" src="/wp-content/uploads/2014/05/12091007551793.jpg">

Rory McIlroy peruutti marraskuuksi suunnittelut häänsä muutama päivä sen jälkeen kun kutsut olivat lähteneet matkaan.Kuva Getty Images

Caroline Wozniacki kertoi julkisuudessa alkuviikosta RoryMcIlroyn ilmoittaneen hänelle häiden peruuttamisesta ja erosta kolmen minuutinpuhelussa. Vajaa vuorokausi sen jälkeen, kun edellinen puhelu oli päättynytmolemminpuolisiin ”I love you” tunnustuksiin.

McIlroy on saanut mediassa varsin paljon kuraa päälleentavastaan toimia. Samalla saarella Irlannissa asuva kolminkertainenmajor-voittaja Padraig Harrington on noussut puolustamaan McIlroynsuunnanvaihtoa.

”Se oli urhea päätös. Niin monet ihmiset ovat edenneetsuhteissaan tilanteisiin, jotka he ovatsisällään tunteneet vääriksi. Rorypäätti toimia tuntemustensa mukaisesti ja ottaa rohkeasti vastaan myöskaiken sen julkisuuden ja stressin jonka tiesi olevan tästä seuraamuksena”,Harrington kertoi mielipiteensä The Independent-lehden sivuilla.

US Open jää Tiger Woodsilta väliin

<a href=Tiger Woodsin viimeisin voitto on elokuulta 2013.Kuva Getty Images" src="/wp-content/uploads/2014/05/13051007540819.jpg">

Tiger Woodsin viimeisin voitto on elokuulta 2013.Kuva Getty Images

Maaliskuun alkupuolella edellisen kerran kilpaillu Tiger Woods antoinettisivuillaan keskiviikkona odotetunilmoituksen.

”En valitettavasti kykeneosallistumaan US Openiin . Fyysinen kuntoni ei mahdollista pelaamista. US Openon tärkeä kilpailu minulle, tiedän että Pinehurstisssa pidettävästä kisastatulee hieno”, Woods kirjoitti nettisivuillaan .

Hän on voittanut US Openin kolme kertaa, viimeksi vuonna 2008joka on myös viimeisin Woodsin ykköstiloista majoreissa. Tigerille poissaolomajoreista on jo kuudes tuon voiton jälkeen.

Pinehurstissa pelatuissa US Open-kisoissa Woods oli 1999 kolmas,2005 toinen Michael Campbellin jälkeen. Myös Campbell on ilmoittanutpoisjäännistään kauden toisesta majorista.

Woods on ollut viimeisten viikkojen aikana julkisuudessa lähinnä Meksikoon suunnittelemansa El Cardonal-kentän pr-kuvissa. Siitä tulee ensimmäinen Tigerin kenttä, avajaiset ajoittuvat syksyyn. Woodsin paljon julkisuutta saanut kenttähanke Dubaissa hautautui talouskriisiin ja kentän käytännössä 4-5 valmista reikää hiekkaan.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)