11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Els katsomoon Kanadassa

Ernie Els sai vapaan viikonlopun. © Getty Images

Suuren voiton jälkeinen turnaus on aina vaikea, varsinkin jos se pelataan välittömästi menestystä seuraavalla viikolla. Tästä konkreettinen esimerkki on Ernie Els, joka ei British Openin voittajana löytänyt pelillistä kipinää Kanadan avoimeen mestaruuskilpailuun.

Els jäi kierrostuloksin72-20, kolmen lyönnin päähän kisan jatkopaikasta.

”En valitettavasti onnistunut tuomaan hyvää pelivirettä mukanani Englannista”, Els sanoi. ”Ensi kerralla sitten.”

Tie Canadian Openin seuraaville kierroksille katkesi myös mm. Jim Furykilta, Paul Caseylta sekä turnauksen voittoa puolustaneelta Sean O’Hairilta.

Scott Piercy (-11) jatkaa edelleen Ontariossa pelattavan kisan kärjessä. Hän sai tosin paalupaikalla seuraa perjantaina tuloksen 66 pelanneesta William McGirtistä. Vailla voittoa PGA Tourilla oleva McGirt ei silti halua mennä ajatuksissaan turhan pitkälle.

”Vielä on 36 reikää pelaamatta. Siinä on aika paljon tekemistä”, McGirt sanoi toisen kierroksen jälkeen.

Päivän parhaasta tuloksesta vastasi Tim Clark, joka sivusi 62 lyönnin kierroksellaan Hamilton Golf & Country Clubin kenttäennätyksestä. Virheet välttänyt eteläafrikkalainen teki perjantaina yhden eaglen ja kuusi birdietä.

”Loistava päivä”, Clark sanoi. ”Olen innoissani, on hienoa olla taas Kanadassa. Minulla on täältä hyviä muistoja. Tämä kenttä istuu silmääni ja nautin pelaamisesta.”

Clark jakaa Canadian Openin puolivälissä viidettä sijaa Vijay Singhin ja Josh Teaterin kanssa. He ovat kokonaistilanteessa kahdeksan alle.

Robert Garrigus (-10) ja Bo Van Pelt (-9) mahtuvat myös Top 5:een. David Hearn on paras viidestä jatkoon päässeestä kanadalaisesta. Hän on kärkeä seitsemän lyöntiä jäljessä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

    Pentti K says:

    Harmi kun tästä Tourin yhdestä vanhimmista golf-turnauksista on tullut tällainen räkä-turnaus. Paha paikka järjestää turnausta The Openin jälkeen. Eikä sikäli ihme, että huiput ei tule pelaamaan. PGAn pitäisi arvostaa tätä turnausta hieman korkeammalle ja siirtää se kesäkuulle. USAn tusina-kilpailuja on tarpeeksi, joista yksi sopisi tälle viikolle oikein hyvin.