Castren ja Nuutinen edustavat Suomea Tokiossa – kaksi maata saa kisaan neljä pelaajaa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Olympialaiset

Castren ja Nuutinen edustavat Suomea Tokiossa – kaksi maata saa kisaan neljä pelaajaa

Photo Illustration by Pavlo Gonchar/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Naisten kilpailu pelataan elokuun ensimmäisellä viikolla.

Suomea edustavat Tokion olympiaturnauksessa Matilda Castren ja Sanna Nuutinen. Castren oli tiistaina sulkeutuneella naisten olympiarankinglistalla 32. ja Nuutinen 49:s.

Etelä-Korea ja Yhdysvallat nappasivat molemmat kisaan neljä paikkaa. Listan kärjessä on Yhdysvaltojen Nelly Korda. Toisena on Etelä-Korean Jin Young Ko, kolmantena In Bee Park ja neljäntenä Sei Young Kim. Maan neljäs edustaja tulee olemaan Hyo-Joo Kim, joka on listalla kuudentena.

Myös kaikki neljä yhdysvaltalaista, Jessica Korda, Nelly Korda, Danielle Kang ja Lexi Thompson, ovat listalla 13. parhaan joukossa. Kordan perhe saattaa saada mukaan kisoihin peräti kolme sisarusta, sillä Jessican ja Nellyn veli Sebastian voi päästä edustamaan maataan tenniksessä. Hän on maansa rankingissa viidennellä sijalla, mutta pääsee mahdollisesti mukaan häntä korkeammalla olevien pelaajien jättäessä kisat väliin.

Sekä Ruotsi että Tanska saivat niin ikään kisaan kaksi paikkaa, Norja puolestaan yhden. Kisaan selviytyi edustaja 36 eri maasta. Euroopalaisia pelaajia 60 joukossa on kaikkiaan 26.

Kilpailu pelataan Kasumigaseki Golf Clubilla 4.–7. elokuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje