11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Bohn iskussa Madisonissa

Jason Bohn aloitti Madisonissa napakasti. © Getty Images

Jason Bohn (64) otti kärkipaikan Mississippissä alkaneessa True South Classicissa. Kaatosade keskeytti torstain pelit, joten avauskierros pelataan loppuun perjantai-aamuna. Toisena on kolmatta turnaustaan ammattilaisena pelaava Luke Guthrie, joka löi tuloksen 65. Hän oli viime viikonloppuna John Deere Classicissa viides.

Kun PGA Tourin parhaat pelaavat parhaillaan British Openia Englannissa, on TSC:n kärkijoukossa hieman vieraampia nimiä. J.J. Killeen, Steve Lowery, Ryuji Imada, Jason Gore ja Willie Wood jakavat kolmatta sijaa, kaksi lyöntiä Bohnista.

Killeenillä ja Gorella ei ole ykköstiloja kiertueelta. Lowery ja Wood ovat molemmat juhlineet voittoa Annandalessa.

Luke Guthrien alkutaival ammattilaisena on käynnistynyt lupaavasti. Ennen John Deeren kisaa hän sijoittui debyyttiturnauksessaan St. Jude Classicissa Top 20:een.

Madisonissa on ollut viikon verran sateista, joten Annandale Golf Clubin kenttä on erittäin märkä. Paikka paikoin vesi myös seisoo väylillä. Avauspäivänä pelaajilla oli oikeus nostaa, puhdistaa ja asettaa pallo uudestaan, joten tulostasokin pysyi korkeana.

”Ei ollut pahemmin rullia, mutta se tekee väylistä leveämmät”, Bohn sanoi. ”Nyt on mahdollisuus pelata hyökkäävämmin tiiltä – ja voi käyttää draiveria siellä missä muuten löisi puukolmosella.”

Skotlannin Russell Knox (67) on parhaana eurooppalaisena kahdeksantena.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje