23.2.–2.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][4]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Bogit ottivat ylivallan Lindellin värikkäässä tuloskortissa

Oliver Lindell pelaa sunnuntaina kauden viimeisen kierroksensa haastajakiertueella. Kuva: Getty Images

Oliver Lindellin kierroksella riitti tapahtumia Challenge Tourin finaalissa kahden aiemmankin päivän edestä.

Challenge Tourin finaaliturnauksen ainoa suomalaisosallistuja Oliver Lindell kummasteli kahden aiemman pelipäivän vähäistä tapahtumien määrää Mallorcalla meneillään olevassa kisassa.

Lauantaina niitä saatiin ensimmäisen ja toisenkin kierroksen edestä, joskin bogien osuus oli dominoiva. 73 lyönnin kierros pudotti Lindellin kokonaistilanteeseen +2 ja tuloslistalla 36. sijalle.

Lindell sai terhakan alun lähdettyään liikkeelle kahdella birdiellä. Vaikka etuysille kirjattiin myös kaksi bogia, pitivät viidennen ja yhdeksännen reiän birdiet toiveet noususta korkealla.

T-Golf & Country Clubin sisääntulossa Lindellin ote petti. Takaysi alkoi bogilla, mutta virhesuma odotti kierroksen viimeisellä kolmanneksella, kun 13. reiän tuplabogin jälkeen tulleen birdien jälkeen bogeja lipsahti korttiin vielä kaksin kappalein.

”Liian vaihtelevaa. Alussa upposi putteja ja sitten tuli kolmea puttia”, Lindell sanoi.

”13:lla löin vuotodraivin oikealle ja yllättäen puun juureen. Palloa vasten nojasi kivi, eikä ollut oikein vaihtoehtoa kuin yrittää lyödä sekä palloa että kiveä, ja koettaa saada pallo vain 10 metriä sivulle väylälle. Käytännössä pallo lähti takavasemmalle ja ylös bunkkeriin. Aika heikko maku jäi tuplan jälkeen taas kerran.”

Lindell harmitteli myös perjantaina vaisua kierroksen lopetusta, ja kahden edellisen päivän neljä viimeistä reikää ovat sujuneet häneltä yhteensä neljä yli.  Katseet olivat kuitenkin jo sunnuntaissa.

”Koitetaan huomenna viedä homma maaliin tyylikkäästi ja laittaa kausi pakettiin”, hän totesi.

Challenge Tour Grand Finalin kärjessä jatkaa kolmannen kierroksen loppusuoralla Alexander Knappe (-10). Tanskan Niklas Norgaard Møller on lyönnin päässä saksalaisesta.

Pohjoismaalaisista kuuden joukkoon mahtuvat myös Ruotsin Robin Petersson (-8) ja Christofer Blomstrand sekä Norjan Kristian Krogh Johannessen (-7).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje