21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Blomqvist-Kakko kymmenentenä LET:llä

Minea Blomqvist-Kakko pelaa pitkästä aikaa hyvää turnausta LET-kiertueella. Kuva: Getty Images

times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";color:black;mso-ansi-language:fi;="" mso-fareast-language:fi;mso-bidi-language:ar-sa"="">

Minea Blomqvist-Kakko paransi avauspäivän tulostaan kahdella lyönnillä Edinburghin lähellä lauantaina jatkuneessa LET-kiertueen turnauksessa. Blomqvist-Kakko (74-72) jakaa Ladies Scottish Openissa ilahduttavasti kymmenettä sijaa ennen päätöskierrosta.

Espoolainen pelasi toisena päivänä tuloksen 72, joka sisälsi kaksi birdietä ja kaksi bogia.

Alavireisesti pitkin vuotta pelannut Blomqvist-Kakko on kiinni kauden parhaassa sijoituksessaan. Hän on pelannut tänä vuonna kymmenen kilpailua naisten Euroopan kiertueella, näissä jatkopaikka on irronnut vain kahdesti. Blomqvist-Kakon paras sijoitus kaudella 2014 on Hollannin turnauksen 52:s tila.

”Vaikka tuuli on kova, olen yrittänyt ottaa astetta rennommin ja se on rauhoittanut mukavasti tekemistä”, kertoi Blomqvist-Kakko tyytyväisenä.

Edellisen kerran Blomqvist-Kakko oli Top 3:ssa viime vuoden toukokuussa oltuaan toinen Turkin avoimissa. Viimeisin sijoitus kärkikymmenikköön on sekin viime kaudelta Espanjan avoimista heinäkuussa, jolloin hän kiilasi seitsemänneksi.

Kisan toinen suomalaisedustaja Noora Tamminen (82-78) karsiutui jatkosta, häneltä olisi vaadittu lauantaina jatkopaikkaan tulos 72.

Skotlannin avointa mestaruusturnausta johtaa ylivoimaisesti Trish Johnson (66-70). Skotlannin Sally Watson (71-71) ja Ranskan Gwladys Nocera (73-69) ovat englantilaista kuusi lyöntiä perässä.

Archerfield Linksin Fidra-kentällä pelattava Ladies Scottish Open on palkintoarvoltaan 250 000 euron turnaus.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)