11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Beatriz Recarin kausi on ollut kahden kisan varassa

Beatriz Recarilla ei oikein kulje. Kolmen cutin läpäisy ei kanna ensi kaudelle asti, jollei loppukausi suju paremmin. © Getty Images

LPGA:lla ratkotaan viikonloppuna Kanadan mestaria, kun Suomessa golfin ehdottomasti mielenkiintoisimpana kisana on viikonloppuna Finnair Masters. Kanadassa kannusta kisaavat muiden muassa Suzann Pettersen, Ai Miyazato, Jiyai Shin ja Yani Tseng. Kisassa on mukana myös viime vuonna Finnair Mastersin voittanut Beatriz Recari.

Kaksi kisaa ovat pitäneet Beatriz Recarin pään pinnalla tällä kaudella. Viime vuonna espanjalainen voitti Finnari Mastersin ja oli Ladies European Tourin rahalistalla sijalla 22 tuon voiton ansiosta.
Kaudeksi 2010 espanjalainen siirtyi isommille vesille LPGA:n puolelle, mutta tulokaskausi ei ole ollut kovinkaan herkullinen. Recari on päässyt jatkoon vain kolmesti, yrityksiä on kuitenkin ollut 11. Kahdesti päästessään jatkoon Recari on sijoittunut 10 parhaan joukkoon, kolmannessa maaliin saakka pelaamassaan kisassa Recari on jakanut 46. sijaa.
Kaudella 2010 Recari on ansainnut LPGA:lla yhteensä reilut 42 000 euroa. Ansioillaan espanjalainen on rahalistalla sijalla 87. Rookie-kauttaan siis LPGA:lla pelaava Recari on kauden tulokas -rankingissa neljäntenä.
Amerikan puolelle siirtyneen espanjattaren kauden voidaan sanoa olleen melkoinen pettymys. Sisua ja taitoakin Recarilla on rutosti, mutta tällä kaudella peli tuntuu kaatuneen ihan vain tuloksen tekemiseen. Birdietä ei ole syntynyt riittämiin. Niitä on merkitty Recarin tuloskortteihin noin kaksi kierrosta kohden.
Euroopan puolella Recari on käynyt pelaamassa kolmesti. Kaikissa kisoissa on ollut kohtalona karsiutuminen. 23-vuotias Recari on tällä hetkellä naisten maailmanlistalla sijalla 155. Ilari Ceder

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje