11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Adam Scott nousi asemiin Hawaijilla

Adam Scott luutii seuraavan kerran PGA Tourilla Sony Openin jälkeen Floridassa helmi-maaliskuun vaihteessa.Kuva Getty Images

Uransa ensimmäistä voittoa pääkiertueella metsästävä Brian Stuard (-10 johtaa Waialae Country Clubilla pelattavaa Sony Openia. Päähuomio viikonloppuna kiinnittyy kuitenkin Adam Scottiin sekä hänen caddieensä, ammatikseen surfarina toimivaan Benji Weatherleyhin joka tuuraa autoiluharrrastuuksiinsa viikollla keskittyvää Steve Willliamsia.

Scott on kolmen lyönnin päässä Stuardista. Hän on kisassa listaykkönen bogien määrässä, näitä on vain yksi. Avauslyöntien mitassa Scottin sijoitus on kolmas ( 294 metriä)

Voittokaan ei muuttaisi oleelllisesti asetelmia World Rankingilla listaykköseen Tiger Woodsiin verrattuna, mutta kaventaisi toki hieman eroa. Scott on voittanut viidestä viimeisestä kisastaan kaksi, olllut kerran toinen, kolmas ja kuudes.

Adam Scott on voittanut PGA Tourilla kymmenen kertaa, ykköstiloja ei ole kuitenkaan toistaiseksi helunut Hawaijin kahdesta kisasta. Edellisviikon voittaja Zach Johnson ( -5) omaa hänkin mahdollisuuksia voittoon.

20-vuotias supertähti Jordan Spieth karsiutui, samoin kaikki kolme ruotsalaista, Carl Pettersson, David Lingmerth ja Daniel Chopra.

Teemu Tyry

Adam Scottin ja caddie Benji Weatherleyn haastattelu

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje