Re: Vijay Singhin kommentti Sörenstamista?? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVijay Singhin kommentti Sörenstamista??Re: Vijay Singhin kommentti Sörenstamista??

#511458 Ilmoita asiaton viesti

Yllättävän runsasta ja yllättävän ’kantaaottavaa’ kommentointia on Annikan pelaaminen kerännyt täälläkin, mitenköhän muualla maailmassa.

Minusta asiahan on päivänselvä eli eihän siinä ole sinänsä mitään ihmeellistä. Jos järjestäjät ovat Annikan kisaan kutsuneet ja Annika on mukaan halunnut lähteä, niin mitä sitä sukupuolta (tai ihonväriä tai pituutta tai painoa tai ikää tai mitään muutakaan) katsomaan, asian luulisi sopivan kaikille.

Turhan monessa lajissahan pidetään yllä sukupuolierottelua vaikka siihen ei mitään järkiperusteita löytyisikään (mm. shakki). Uskon kyllä, että Annika pärjää kisassa ihan hyvin eikä varmastikaan jää jumboksi. Ihmeen suuri haloo siitäkin nousi kun Wickenheiser pelasi lätkää miesten joukkueessa. Joukkuehan pelasi kuitenkin 2. divarissa eli taso nyt ei niin hirmuisen korkea ollut. Jääkiekko on fyysisempi laji kuin golf, mutta uskoisin, että Wickenheiser olisi sinänsä täyttänyt paikkansa vaikka SM-sarjan joukkueessa. Peleissä (ja aivan eritoten golfissa) on niin paljon muitakin aspekteja, joita tarvitaan menestykseen, kuin fyysinen voima ettei pelkän koon tai voiman perusteella voi mitalleja ruveta jakamaan. Toivon todellakin, että Annika ’näpäyttää’ kaikkia epäilijöitään.