Re: Vielä kerran… - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
#278982 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (11.8.2012 20:55:10)

KL kirjoitti: (11.8.2012 19:05:52)

ts kirjoitti: (11.8.2012 18:31:06)
Hei ihan oikeesti, ei ole mun syy jos kooällämäisistä tulkinnoista on tullu käsite koko suomalaisessa golfissa. Jos et vielä teinnyt sitä, nyt tiedät. Ja se on vähintään perua siltä ajalta, jolloin aloit pohtimaan hiekan raekoon merkitystä tieltä vapautumisen ehtona ym.

Heh, sittenhän meitä on kaksi käsitettä tässä maassa! Erona vain on se, että toinen meistä kehittyy tässä hommassa koko ajan, ja sinä et. Sinä luulet jo tietäväsi kaiken, minä en luule ja siksi opin ja kehitän näkemyksiäni monen välineen avulla, myös tämän keskusteluforumin. Sinä vain et sitä kehitystä tuolla kentällä näe, mutta jotkut toiset näkevät ja vain sillä on merkitystä.

Tuota… mä katson todellakin oppivani siitä, että suomalaisten tuomareiden kärkikaarti juuri tätä alkoi pohtimaan yhden ET:n tuomarin johdatuksella. Ei mulla tän asian havainnoinnin kanssa sen enempää oikeestaan tekemistä ole. Kunhan satuin kuulemaan varsin loogisia perusteita kokeneemmilta miksi se bunkkeri pitäisi saada tuossa tilanteessa haravoida.

Taisi tulla tuossa vastattua aakoollekin samalla, paitsi että pienen täsmennyksen vaatii. Cinkin tapauksessakaan pallo ei ollut bunkkerissa, mutta sääntöihin tehtiin nopeasti muutos, koska olisi ollut tuossa kohdassa järjetöntä kävelyttää ukkoja edestakaisin. Siinä yhteydessä siis varsin jyrkästi loivennettiin (hauska sanamuoto ;)) koko bunkkerin haravointia koskevaa ohjeistusta, mutta ei vielä tähän asti. Ehkä seuraavassa vaiheessa vaikka tapaus varsin harvinainen onkin.

Siis mitä ihmettä ?? Sääntöihin tehtiin nopeasti muutos, todella luovasti toimittu joillakin tällä palstalla kerrotuista loordeilla saattais mennä viski väärään kurkkuun tätä lukiessa.