Re: Vantaan Golfpuisto hanke - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVantaan Golfpuisto hankeRe: Vantaan Golfpuisto hanke

#531151 Ilmoita asiaton viesti

Kunnallinen golf-kenttähän tässä on käytännössä kyseessä, koska Vantaan kaupunki vuokraa maan hyvin edullisesti 56000eur/v, vieläpä keskeisesti sijaitsevan. Siinä yrittäjiltä säästyy pitkä penni; voi ehkä kysyä miksei kaupunki laittanut sopimukseen osuutta voitosta.

Rakennuskuluarvion lisäksi toimintakuluarvio vaikuttaa optimistiselta, kun pääomakustannuksistahan ei jutussa kerrottu ja nämä kai on sisällytetty kirjoituksessa esitettyyn 750000eur/v.

Toisaalta 20000 kierrosta/v ei ole optimistinen. Sijainniltaan näin hyvällä kentällä voitaneen päästä isompiinkin määriin.

Esitetyillä matalilla kuluilla greenfeen hinnaksi kaavaillaan siis n. 40 euroa. Normaalikenttien ikuluilla greenfeen pitää olla korkeampi. Nytkin siis on havaittavissa miten väärää käsitystä viime aikainen alihintainen tarjonta on luonut pelaamisen oikeasta hinnasta eli todellisista tuotantokustannuksista.

Onkohan supergolf tässä etsimässä uutta bisnestä, kun kentät ovat palauttamassa greenfee-tuloja jalostajilta itselleen hallinnointimaksuin ym?