Re: Tie junnusta kaukoksi - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTie junnusta kaukoksiRe: Tie junnusta kaukoksi

#457147 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ballmarker kirjoitti: (24.9.2010 6:06:57)

Hämmentävää tässä on se, että kun monet eteläsuomalaiset golfkentät eivät halua tarjota vähän pelaaville golfareille mitään muuta vaihtoehtoa kuin täyden pelioikeuden lunastamisen (mikä on aina järkevä ratkaisu yli 20 kierrosta pelaaville), ne ovat tällä vaihtoehdottomuudella luoneet itse tilanteen, joka johtaa väistämättä kaukojäsenyyteen.

Juuri nuo noin 10 kierrosta +/- pelaavat vastikkeen maksajat ovat kenttien pelastus. Sitten kiun jokainen vastikkeen maksaja pelaa sen 30 kierrosta, ollaankin suossa ja syvällä. No minkään sortin vieraspelaajia ei sitten enää kyllä tuolle kentälle päästetäkään ja nuo 300 kynnysrahan maksaneetkin pelaavat lähinnä öisin ja sateella.

Koviin yksinkertaisena asiana moni tämän näkee, mitä se todellakkaan ei ole. Varsin rajallista resurssia pitäisi jakaa mahdollisimman oikeudenmukaisesti ja vielä lajiakin edistäen. Helppo se on niin kauan kuin yksilö pääsee omista haluistaan sitä arvioimaan, vaikeaksi se muuttuu yhteiseön kannalta katsoen. Lähes mahdottomaksi kun otetaan matematiikka mukaan…. varsinkin jos pysytään totuudesssa ja huomioidaan kaikki seikat. Yleensähän sieltä on mukava unohtaa muutama olennainen