Re: Tätä ei koskaan tapahdu, mutta…. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTätä ei koskaan tapahdu, mutta….Re: Tätä ei koskaan tapahdu, mutta….

#281250 Ilmoita asiaton viesti
KL

vieraspelaaja kirjoitti: (13.2.2012 9:38:42)

Montako kertaa olet nähnyt tai edes kuullut, että avaus kimpoaa jostain takaisin tiimerkkien välistä ja pysähtyy edes kolmen metrin sisälle tiitikusta?

Olen itsekin kerran lyönyt sellaisen avauksen, että pallo kimposi puusta takaisin tiiauspaikalle. Se on siis todistettavasti mahdollista.

vieraspelaaja kirjoitti: (13.2.2012 9:38:42)
Niistä tapauksista, joissa pallot putatessa koskettavat, melkein kaikki ovat tietenkin sellaisia, että putattu pallo pysähtyy tai muuttaa suuntaa, mutta valtaosa puteista kuitenkin suuntautuvat ihan tarkoituksella jotensakin reikää (ja niitä muita palloja) kohti ja voimaa käytetään sen mukaan, että pallo oysähtyisi ihan itsekseen jonnekin reiän tietämille, ilman toisen pallon apua. Kun toistoja tulee tarpeeksi, myös lähes mahdottomat tilanteet voivat toteutua.

Totta, suuri määrä toistoja voi saada aikaiseksi lähes mahdottoman tilanteen. Oletko joskus nähnyt tuon deccarin kuvaaman tilanteen? Minä en ole enkä jo viittaamassani toisessakaan lajissa vihreän veran äärellä koskaan ole sellaista nähnyt, vaikka siinä ihan tarkoituksella yritetään osua toiseen palloon ja ajoittain hyvinkin hiljaisella vauhdilla. Aina se kohdepallo liikahtaa, vaikkei siirtyisikään paikaltaan. Tuo verka ja pallot ovat muuten pirun paljon tasaisemmat pinnoiltaan kuin golfpallo ja viheriö, millä on iso merkitys tuon tapahtuman todennäköisyyden kanssa.

vieraspelaaja kirjoitti: (13.2.2012 9:38:42)
Montako kertaa olet tuomarina päässyt tarkistamaan sääntötapauksen faktat hidastuskuvasta?

Siitähän ei tässä ole kyse, vaan siitä, että hidastuskuvilla kyetään vahvistamaan tapahtuneiksi sellaisia asioita, joita paljain silmin ei välttämättä havaita. Näiden jo vahvistettujen ja siten kokemusperäisten tietojen perusteella on paljon helpompi lähteä ratkomaan pulmallisia tilanteita, kuten tämä käsillä oleva. Itselläni käytettävissä olevien sekä teoreettisten että kokemusperäisten tietojen perusteella lähden siitä, että liikkuvan golfpallon törmätessä paikallaan olevaan golfpalloon tuo paikallaan oleva pallo poikkeuksetta liikkuu tai ainakin liikahtaa. Paljon pitää virrata vettä Tonavassa ennen kuin ryhdyn vakavissani mitään muuta edes harkitsemaan.