Re: tasurit - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistätasuritRe: tasurit

#484369 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ts kirjoitti: (14.12.2006 11:18:22)
Suomalaisen järjestelmän puutteita on tähän aivan turha nostaa ainakaan euroopan osalta, koska systeemi on sama joka puolella. No juu… Ruotsissa taitaa oikeesti olla ainoa järjestelmä joka toimii. Kortti sisään kisan ajaksi ja palautetaan järjestäjän päivittämänä.

Uskotko J-P ihan aidosti suomalaisten olevan tässä asiassa se euroopan ’moraalilstaan joustavin’ joukkio? Eiköhän noita säätäjiä löydy sieltä alempaakin.

Suomessa puuhattiin kovasti keskurekisteriä, jossa ymmärtääkseni piti olla myös liiton jäsenien tasoitustiedot ja niiden piti päivittymän rekisteriin kilpailuista miltä tahansa suomalaiselta kentältä.

En tiedä miksi keskusrekisteriä ei tietääkseni vieläkään ole. Tietoteknisesti tuon toteuttaminen olisi luokkaa kakunpala.

Ehkä tuo tasoitus ei sitten ole suurempi asia, mutta kun käydään oman seuran kustannuksella toisella puolella Suomea kilpailemassa ja tasoituksen ylläpito ’unohtuu’ tulee vaan mieleen, että mihin kaikkeen ollaan oman menestyksen – ja ehkä maajoukkuepaikan tai vaikka urheilulukiopaikan – suhteen valmiita jo junnuajoista alkaen. Sen taakse ei kannata mennä, että ei ne Saksassakaan ylläpidä rehellisesti tasoitusta. Vähän sama kun ylinopeudesta kiinnijäädessä sanoisi poliisille, että noi muutkin ajoi liian kovaa.

Erityisesti Haastajakiertueen ja osin myös FGT:n tuloslistoja katsellessa ihmettelee, että miksi joillekin pelaajille sattuu se huono päivä aina noihin arvokkaampiin kilpailuihin ja kierrostulokset ovat lähes säännöllisesti lähellä yhdeksääkymppiä. Luulisi edes hiukan hävettävän.