28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
#213965 Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se minusta on kahdesta asiasta kiinni.

-Golf Swingiin on 1000+1 neuvoa joista suurin osa ei tee mitään paremman swingin eteen. Riippuu niin paljon Pro’sta, että mitä kirjaa on tullut viimeiseksi luettua. Golfliiton pitäisi tehdä ARVOKAS tutkimustyö parhaasta swingistä ja luoda opetus määritelmät sen pohjalta. USA’ssa esimerkiksi tehdään paljon tutkimusta täydellisen swingin kanssa, sieltä esimerkiksi mallia. Tai opetetaan junnut ja kaikki muut ajattelemaan swingiään mekaanisesti jokaisesta kohdasta, katsotaan mallia vaikka Luke Donaldista tai Robert Rockista. Tehdään määritelmät mitä swingin eri kohdissa pitää tapahtua ja lähdetään siitä.

-Golffin pariin pitäisi saada opastusta mahdollisimman nuoressa iässä. Samalla kun opetetaan jalkapalloa, jääkiekkoa ja pesäpalloa, miksi ei golfiakin? Lisäksi junior toiminnan pitäisi ulottua kouluihin asti, että golfista saavat tietää muutkin nuoret kuin ne jotka omien golfaavien vanhempien kautta siihen tutustuvat. Tätä on tehty vuosia jo esimerkiksi Amerikassa, jossa on tällä hetkellä kollektiivisesti korkein taso golfissa kautta maailman(tosin tässä on Tiger varmasti hieman auttanut).

Älkää huoliko muuten, minä meinaan olla seuraava suuri World Rank #1 ja voittaa Majoreita. Saadaan suomi kartalle ja kansa innostumaan golfista.