Re: Sports Coach GPS -simulaattori - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetSports Coach GPS -simulaattoriRe: Sports Coach GPS -simulaattori

#302208 Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni yhdenkään itseäänkunnioittavan simuisännän ei pidä käyttää laitteessa mitään muuta kuin tuota ’professional’ asetusta. Se siis mallintaa lennon niin kuin se on lavasta lähtenyt. ’Normaali’ asetus leikkaa muistaakseni 50% sivukierteestä pois. Tämä / nämä kaikki asetukset voidaan piilottaa näppäinyhdistelmän taakse, jos näin halutaan.

Lyönnin pituutta säädetään ja kalibroidaan prosenttiasetuksen kautta. Tätäkään ei pidä kaupallisen menestyksen maksimoimiseksi pidä mennä sorkkimaan. Kalibrointiin sitä voi käyttää muutaman prosenttiyksikön suuntaan tai toiseen.

En nyt osaa tähän äkkiseltään lainata, mutta oletko Tommy Armour valinnut rangella aina raudalla lyödessäsi raudan ja puulla lyödessäsi puun. Muuten mailan valitsemisella ei ole merkitystä, mutta puu- ja rautamailan algoritmit eroavat hieman toisistaan. Jos siis olet valinnut draiverin (joka rangella on oletuksena) ja lyöt sillä rautaseiskaa, saattaa heittoa tulla. Pelissä sitten laite ymmärtää jo itse että tiiltä lyöt draiveria ja väylältä rautaa, niin pituudet ovat sitä kautta oikein. Maila valitaan sieltä näytön vasemmasta yläkulmasta.