Re: Sama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä?Re: Sama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä?

#277761 Ilmoita asiaton viesti
ts

uolevi47 kirjoitti: (1.11.2012 14:24:04)

Näitten töherryksien tarpeettomuus on minulle ja kaikille muillekin golfvaikuttajille mm. Lassillekin täysin selvä asia.
Pätemisen tarvetta esittäville tuomarinaluille tämä taitaa olla hyvinkin tärkeä rituaali,kun tulee lapsuusajan graffiitit mieleen.
Eipä näitä taivaanrannan maalareita juurikaan muualla päin maailmmaa näy,mutta kehittyneissä golfmaissa kenttä pelataan sellaisena kuin se on.

Mitä tulee Ilosen hylkäämiseen,taisi olla vuonna 04,niin olin sitä Katinkullassa itse paikanpäällä todistamassa.

Ensinnäkin sun varmaan tarvii kertoa ET.n ja jenkkitourin tuomareille miten turhaa moinen on ja sitten toki valistaa myös alempia tasoja. Noissa kisoissa kun ei yhtään vesiestettä jätetä maalaamatta, koska rajan on oltava selkeä.

Sitten voisi toisaalta ilman suurta keuhkoamista opetella tunnistamaan pelaajat. Esim Peltomäen veljesten erottaminen toisistaan voi toki olla hieman vaikeaa, mutta Iloseen heitä en kuitenkaan luullut kenenkään sotkevan. Kilo kun ei noihin maailmanaikoihin enää Suomessa lainkaan pelaillut vaan kiersi ET:tä FT:n sijaan.

Että se nyt vaan Uolevi on totaalisen pihalla molemmista casesta.