Re: Ratkaisu pelioikeuksien hallintaan osakekentillä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRatkaisu pelioikeuksien hallintaan osakekentilläRe: Ratkaisu pelioikeuksien hallintaan osakekentillä

#419903 Ilmoita asiaton viesti

Siis täällä on tiettyjä ihmisiä jotka eivät taida ymmärtää sitä, että tässä koetetaan auttaa Teitä, osakken omistajia ja tulevia osakkaita. Mikähän tässä yhtälössä on niin vaikeaa ymmärtää?

Tässähän on mukana mietinnässähän on mukana niin GF pelaajia, osakkaita, pelioikeutettuja yms… Mutta käytännössä kaikki Teidän sanomanne kiteytyy vain ainoastaa Teihin ja Teidän tarpeisiinne.

Jumalattoman tyhmää, kun pidätte itseänne muiden yläpuolella ja jos olette sattuneet tekemään väärän ’peliliikkeen’ niin koetatte aina syyllistää kaikki muita. Teissä kun ei ole mitään vikaa ja keppiä saavat vieraat, lipulliset, liitto ja kaikki muut paska kentät jotka eivät sijaitse ihan Teidän naapurissanne.

Koetatte kertoa kuinka me ja he, muut ajattelevat vain omaa napaansa eivätkä kanna korteaan muiden kekoihin? Osta osake, pelaa sillä ja lopeta se helvetin ruikuttaminen. Osake on pelaamista varten, Teidän ammattitaidollanne siitä ei tule koskaa sijoitusta, kenellekkään.

Uskoisin, että aika moni osakkeenomistaja on tänäkin talvena pyöritellyt päätään omiensa takia, jotka eivät osaa sanoa mitään järkevää ja kongreettista keinoa parantaa tilannetta vaan ainoastaan haukkuvat kaikkia muita.

Keppiä anna niin hemmetisti keppiä, sillä se koira oppii…