Re: Puurot ja vellit sekaisin koko keskustelussa - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPuurot ja vellit sekaisin koko keskustelussaRe: Puurot ja vellit sekaisin koko keskustelussa

#456782 Ilmoita asiaton viesti

Rauski,

Kyllä meidän pitää sallia vapaassa markkinataloudessa terve kilpailu. On tunnustettava tosiasiana se, että osa pelaa vain 10-korteilla tai ei sitten pelaa ollenkaan. Kutsuttakoon tätä nyt sitten sitoutumattomaksi tai halpapelaamiseksi. Sitähän se on.

Kaikki kentät eivät ole elinkelpoisia, erinäisistä syistä; ylisuuret/virheelliset investoinnit, sijainti ei mahdollista järkevää jäsenmäärää jne. Osa kentistä pitäisi päästää konkurssiin. Toivottavasti rahoituslaitoksen päätöksentekijä ei ole aktiivinen golffari.

Omaan jalkaan ampumista en pidä järkevänä enkä perusteltuna. Työryhmän raportin mukaan ’sitoutumaton’ golf rajoittaa osakkeiden arvon myönteistä kehittymistä ja siten ehkäisee uusien kenttien rakentamista. Ainoastaan sitoutumattomat golfarit sekä golfia harrastamattomat ovat potentiaalisia uuden golf -kentän osakkeenomistajia. Kaikki muu on nollasumma peliä.

Lopuksi pilkun erotiikkaa. Todellisia halpapelaajia ovat eläköityneet himogolfaajat. Kierroksen keskihinta on 10 (KYMMENEN) euroa riippuen kentästä. Useimmiten he ovat myös vaativimpia asiakkaita palveluiden ja kentänhoidon suhteen, eli ovat omalla toiminnallaan kasvattamassa yhteisön kustannuksia. He ovat siis siivellä eläjiä ja maksattavat oman harrastuksensa toisilla. Ovatko he käkiä?