Re: Puurot ja vellit sekaisin koko keskustelussa - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPuurot ja vellit sekaisin koko keskustelussaRe: Puurot ja vellit sekaisin koko keskustelussa

#456779 Ilmoita asiaton viesti

Jaksoin hyvinkin lukea Rauskin pitkän kirjoituksen, mutta en enää jaksa ruveta sitä tähän lainaamaan. 🙂
Tavoitteista, nykyisten kenttien osakkeiden haluttavuuden lisäämisestä ja uusien kenttien syntymisestä, olen samaa mieltä. Mutta olen myös sitä mieltä, että esitetyt rajoitukset toimivat näitä vastaan. Kuten Rauskikin totesi, jopa Virvikin minusta edulliset kymppikortti ja pelikausimaksu ovat osalle golffareita jo nyt liian kalliit. Tämä ryhmä on luullakseni se, joka juuri tässä elämäntilanteessa ei pelaa kovin paljon, ja kauden alussa ajattelee ettei välttämättä pelaa edes tuota kymmentä kierrosta. Silti tuosta ryhmästä (ja pitkälle vain tuosta ryhmästä) kasvaa elämäntilanteen muuttuessa ja/tai innostuksen lisääntyessä niitä, jotka vielä joskus ostavat osakkeen tai pelikausimaksun. Tätä ryhmää ollaan nyt ajamassa pois lajin parista. 🙁

Kun kentät täyttyvät ja green feet muutuvat markkinahintaisiksi, niin sitten ja vasta sitten osake ja sen tuomat edut alkavat kiinnostaa. Jos pelaajamäärä vähenee, niin kysyntä pienenee ja hinnat laskevat edelleen.

Oma vaikutuksensa on myös tuolla kultapossukerhon leimalla. Omistan osakkeen ja jos paikalliset seurat todella alkavat tarjota edullisia kymppikortteja tms niin varmaan ostan semmoisiakin; saan siis kultatähden ja eliittigolffarin leiman. Silti tuo tuntuu kovin vastenmieliseltä käytännöltä ja yllyttää vielä sitoutumattomia kokonaan lopettamaan. Ihan heti en keksi tehokkaampaa keinoa sitoutumattoman nolaamiseksi kuin nyt ehdotettu, jolloin peli-innostuksen määrä ja maksukyky tarkistetaan aina pelaamaan tullessa, ja epäkelpoja rangaistaan. Tämä ei vaikuta sitoutumishalua lisäävästi, päinvastoin!!