Re: Pro kentän tai ry:n palkkaama - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAjatuksiani työryhmän esityksestä!Re: Pro kentän tai ry:n palkkaama

#457643 Ilmoita asiaton viesti

JuKu kirjoitti: (20.9.2010 10:17:39)
Pro kentän tai ry:n palkkaama: Suosittelen erittäin lämpimästi, ja toivon hartaasti! Saattaisi sitoutunut klubikolffari kehittyä lajin parissa. Mulla on osake mökkipaikkakunnalla, asuinpaikakkunnalla pelaan green feellä (häpeämätön lokki siis). Lupaan liittyä asuinpaikkakunnallakin siihen seuraan, joka tämän toteuttaa.

Tällä hetkellähän yrittäjäprot tekee sitä, mistä parhaiten tulee rahaa, ja tämä näyttää olevan alkeiskurssit. Mun ’reviirillä’ on kuusi seuraa, ja näistä mikään ei tarjoa jo pelaaville mitään tällä rintamalla. Alkeiskursseja on pilvin pimein, jo pelaaville vain kalliihkot yksityistunnit, jos edes niitäkään. Jos pro olisi jäsenten palkkaama (siis oy:n tai ry:n välityksellä), niin opetuksen painotus olisi varmaan erittäin toisenlainen.

Hyvä JuKu..

Olin eilen puheissa erään paikallisen Golfammattilaisen kanssa ja hän nimenomaan painotti sitä että tekisi mieluusti Junnu, Senior yms. ryhmien kanssa lajia edistäviä töitä, josko se olisi taloudellisesti kannattavaa. Yleensä se mielenkiinto kohdistuu vain ja ainoastaan siihen toimintaan yrittäjillä josta tulee rahaa, Oho ompa ihmeellistä.

Yhtiön kuukausipalkoilla oleva Pro tekee just sitä mitä työnkuvassa on todettu ja mitä esimies haluaa hänen tekevän. Näinollen esim Vihdissä olevien Junnujen koulutus varmaankin kuuluu niin Prolle kun paikallisille golfohjaajillekin yhdessä ja siihen luultavasti uppoaa osa siitä ’Jäsenkaupan väitetystä Lottopotista’ jota liitto haluaa sosialisoida.

Onkohan Suomessa edes sellaista ’kulduuria’ että otetaan yksityistunteja muuten kuin satunnaisesti. Meillekin kaverini kanssa aikanaa eräs kuuluisa opettava Pro tokaisi harjoituksia katsellessaan että ’Pojat tosta ei tuu koskaan yhtään mitään’. Oikeessa oli toinen meistä on Reikäpelin Suomenmestari omassa sarjassaan männä vuosilta.

Toteaa