Re: Pientä pähkinää lumen keskelle - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPientä pähkinää lumen keskelleRe: Pientä pähkinää lumen keskelle

#281349 Ilmoita asiaton viesti
KL

Rauski kirjoitti: (20.1.2012 23:27:20)
Ihan sellainen tyhmä kysymys taas tähän väliin kun mä en mitään tästä enää tajua. Jos siis toinen, kolmas, neljäs, viides tai kuudes lähtee jostain, niin eikö nyt kerpele se pallo ole jo pelissä sillä väylällä. jos se meni tiiboksista veteen (valinta edellinen lyöntipaikka), outtiin, pelaamattomaan paikkaan (valinta edellinen lyöntipaikka), hävis muuten vaan, niin tiiboksiin, siis siihen merkkien taakse kahden mailanmitan päähän voi sen pallon laittaa tiin päälle, mutta ei hemmetti sen boksin ulkopuolelle.

Otetaanpas semmoinen Rauski-versio 😉

Sampo lyö ensimmäisen pallonsa outtiin. Pallo on pelissä Sampon draiverin kilahduksesta hänen pallonsa kylkeen siihen asti, kunnes pallo pysähtyy outtiin. Sen jälkeen tuo kyseinen pallo ei enää ole pelissä (kts. Määritelmät).

Nyt Sampo tiiaa pallonsa tiipaikan ulkopuolelle ja lyö sen väylälle. Tämä pallo on pelissä ja on ollut siitä lähtien, kun Sampon draiverin lapa kilahti kyseiseen palloon.

Sitten Sampo lyö pallonsa reikään. Pallo oli pelissä aina siihen asti, kunnes se jäi reiän reunojen sisäpuolelle. Sen jälkeen pallo ei enää ole pelissä (kts. Määritelmät).

Missään kohdassa sääntöjä ei oteta kantaa siihen saako pelaaja käyttää tiitikkua tiiatessaan pallonsa tiipaikan ulkopuolelle. Kenties asia on ajateltu siten, että tuo kahden lyönnin rangaistus on riittävä, mene ja tiedä.