Re: Pettersonin lehtirankut majorissa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPettersonin lehtirankut majorissaRe: Pettersonin lehtirankut majorissa

#278763 Ilmoita asiaton viesti

El ninó kirjoitti: (17.8.2012 10:41:44)

KL kirjoitti: (14.8.2012 16:51:22)

Pappa Tykki kirjoitti: (14.8.2012 16:38:50)

KL kirjoitti: (14.8.2012 14:23:44)
Yksi sääntöjen lähtökohdista on se, että ne ovat tasan samat ihan kaikille pelitaidoista riippumatta.

Säännöt ovat samat, mutta seurannan taso ei ole ja siksi sääntöjen vaikutukset eivät ole samat.

Lehdet liikahtelevat vesiesteessä backsvingissä ja pallot pyörähtelevät dimppelin verran satoja kertoja päivittäin ilman, että kukaan niitä huomaa. Siksi tuntuu kieltämättä koomiselta, että tällaiset asiat ratkaisevat majorien kärkisijoja.

Totta, mutta klubipelaajan harkkakierrosta ei olekaan seuraamassa kuin pelikaverit niiden miljoonien tv-katsojien ja kymmenien tuhansien paikalla olijoiden sijaan.

Jos suhteuttaa pelaajien tason, rankaisematta jääneiden rikkeiden vaikutuksen pelaajain ansioihin/menestykseen ja liveseurannan kattavuuden, niin mielestäni ollaan aika lailla hyvässä tilanteessa. Sitä paitsi jokainen ammattilainen käsittääkseni haluaa voittaa sääntöjen puitteissa, toivottavasti myös jokainen klubipelaaja.

Tuohon boldattuun sellainen, että niinhän sitä olettaisi ja toivoisi, mutta onkohan niin?? Jos mietitään urheilijoita yleensäkkin, niin aika paljon pukkaa vuosittain uutista dopingista sun muusta…ja jos esim futismatseja katselee, niin joka matsissa tehdään niin paljon vilunkia kuin sielu sietää. Eli toisinsanoen koitetaan voittaa rikkomalla sääntöjä.
Miksi golfarit olisivat erilaisia ihmisiä??

Kyseninen ajattelutapa monissa lajeissa on juuri se syy miksi en arvosta ko. lajeja ja varsinkin tuollaiset pelaajat (vaikka maailmankuulujakin ammattilaisiakin) näen ääliöinä ja pelkkinä vitseinä.

Golf on laji jossa kaikki olemme tuomareita. Kyllä pelaajan pelissäkin huomaisi nopeasti mikäli hän tahallaan tekisi vilppiä. Laji kun itsessään kasvattaa omatuntoa.

Itse en voisi olla missään tekemisissä (ainakaan jos ei ole pakko) ihmisen kanssa joka ei kykene ilman huijausta pelata. Sehän vain osoittaa että ko. ihminen ei ole kykeneväinen itsekritiikkiin ja hyväksymään sen ettei osaa.