26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä?Re: Pelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä?

#435095 Ilmoita asiaton viesti

Tuohon Tyryn kysymykseen on vain yksi pirun helppo vastaus: pelaavat, piste. Se nakyy joka paiva tuolla kentilla. Ei sita tarvitse arpoa sen enempaa.

Itsellani kun pallo viela lentaa (onneksi), niin pelaan usein yksinani vahan kisaa kahden tiin valilla: bakkareilta koko bagilla ja naisten tiilta raudoilla. Kahdella pallolla siis. Kylla on kun kahta taysin eri kenttaa pelaisi!

Vaarien tiiboxien kaytosta naen jopa omalla simulaattorillani esimerkkeja lahes joka paiva. 60+ vuotiaat aijat pelaa Pebble Beachia sinisilta (siis teidan valkoinen?) ja ihmettelee kun on vaikeeta… Ja vaikkei PB mikaan pitka kentta olekaan, niin haastava se on. Ja kun papat vetaa kolmatta lyontia keskiraudoilla koville ja nopeille griineille, niin hyvahan sielta on tuplaa kerailla noin niin kun keskiarvona. Se on se ego. Ja se jatkuva ihmetys minulle, etta miksei ihmiset halua pelata tata pelia nautittavasti ja mahdollisimman helpolla tavalla. Pelataan taysin vaarilla mailoilla, vaarilta tiiboxeilta ja varsin avuttomalla svingilla ja pallonlyomisella. Ja sitten viela lasketaan jotain pirun tulosta jonkun taysin alyttoman handikappisysteemin varjossa… Huh!

Kuinka moni lahtee kovaan tuuleen pelaamaan sulkista pesapallomailoilla ja kuppilassa pelin jalkeen keskustellaan kun piru vie se yks meni vahan sivurajasta ulos? Muuten olis menny!