Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

#410617 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (1.12.2013 18:51:04)

Nispe kirjoitti: (1.12.2013 18:22:41)
[

Mitä HGK:n jäsen maksaa vuodessa ja mitä se maksaisi, jos tätä kunnan tukea ei olisi!? Jos näissä on eroa, niin silloin kunta sponsoroi verorahoista hyvinkin eksklusiivisen joukon harrastusta. Mitä taas P&P-konseptiin tulee, niin ei ole ihan samasta asiasta kyse.

Entäs kaikki muut tässä maassa kuntien vuokramailla olevat kentät? Pitääkö nekin tappaa nostamalla vuokrat ’oikealle tasolle’ vai ollaanko tyytyväisiä nykydiileihin, joissa kunta tukee hienoa harrastusta edes tuolla keinolla?

Oletko tosissasi että Tali kuolee jos veloitus olisi 600000€ korkeampi eli käypä arvo? Jos muuallakin on kenttiä joiden jäseniä/osakkaita tuetaan 500€ per jäsen vuodessa, voidaan kenttä heti lopettaa.
Täällä on aiemmin tässä ketjussa vauhkottu Etta Talin korotuksia kannattavat ovat kommareita tai ainakin vihreitä, mutta samalla hyväksyvät julkisen tuen kunhan se kohdistuu itseen, tai ainakin golfiin.