Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

#410576 Ilmoita asiaton viesti

JuKo kirjoitti: (30.11.2013 23:14:22)

Rauski kirjoitti: (30.11.2013 23:09:15)
Maksaako frisbeegolfarit kaupungille vuokraa alueesta vai ovatko vapaamatkustajia ja käyttävät mun verorahoja väärin? Ei vanhat ihmiset mitään jalkapalloa oikein enää pysty pelaamaan eikä tennistä, tosin monet pystyy pelaamaan golfia kun noita ei enää pysty pelaamaan, golfautollakin saa liikkua. Siirtolapuutarhaan ei pääse ihan noin vain kun haluaa. Taliin pääsee taas rangelle ja harjoitusalueille ihan kukaan vaan lyömään palloa ja harjoittelemaan, ei mitään rajoitusta. Eikös Talilaiset pidä myös kunnossa tuota golfkentän aluetta ja maksa siitä niin ettei veroeuroja kulu? Mun tietääkseni maksaa. Mätäojankin ovat kuulemma kunnostaneet hienoon kuntoon.

Äläs nyt Rauski rupea lapselliseksi. Mielestäsi on suuri saavutus että pitävät kenttäänsä kunnossa ilman verovaroja. Hui! Nyt malttia juttuun tai korkki kiinni.

Sori, unohdin vielä, että taitavat pitää ne kulttuurihistoriallisesti arvokkaat kiinteistötkin hienossa kunnossa. Hienoa, että mun verorahoja säästyy tuon pelaajajoukon ansiosta.