Re: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoiteluRe: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu

#428370 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (19.3.2012 22:39:45)

yeux de serpent kirjoitti: (19.3.2012 22:35:10)

haamu kirjoitti: (19.3.2012 20:15:38)
Joku tuossa ehdottikin lyöntimääriin perustuvan hoitovastikkeen, erittäin kehityskelpoinen idea. Hoitovastiketta voisi laskea pelaajakohtaisesti myös mitä nopeammin keskimäärin pelaa kierrokset. Samoin, mitä vähemmän väyläosumia, sitä vähemmän kenttä kuluu ja tässäkin tapauksessa vastike voisi laskea jossain suhteessa. Mikäli osallistuu vapaaehtoisesti juniorityöhön ja kevättalkoisiin, hoitovastike laskee. Ravintolapalveluiden käytöstä lisäalennusta vastikkeeseen. Tässä vain muutamia keinoja joilla nykyinen erittäin jäykkä ja tuhoon johtava systeemi voitaisiin pelastaa.

Kyllä, ja jokaisesta pallon alastulojäljen korjaamisesta (yli 1 / viheriö) pitäisi saada 50 senttiä alennnusta hoitovastikkeesta tai green feestä. Samoin bunkkerissa olleiden jälkien haravoinnista, tosin väyläbunkkereista vain 25 senttiä.

Lisäksi jokaisesta pallokorin ostosta rangella voisi kumulatiivisesti antaa alennusta hoitovastikkeesta, harjoitteluhan potentiaalisesti vähentää kentän kulumista. Kaverin neuvomisesta rangella pitää tosin hoitovastiketta korottaa viisi euroa / neuvomiskerta. Nuohan yleensä vain aiheuttavat haittaa, ja lisääntyneiden lyöntien muodossa eskaloivat kentän kulumista, sekä siten aiheuttavat suurempaa hoitotarvetta.

Pron tunteihin käytetyistä rahoista voisi hyvittää vaikkapa 20 prosenttia hoitovastikkeeseen. Tämä tokl pelkästään silloin, jos pro opettaa rotaatiopohjaista svingiä, ja pitää hän kaksiheilurisvingiä sekä supinointia suurena syntinä.

Unohdit tyystin kentälle heitetyt banaaninkuoret. Kukaan ei voi teitää miten sellaisen kanssa tulisi menetellä, jos pallo sitä koskettaa. Siis 100€ lisäys hoitovastikkeeseen jokaisesta kentälle heitetystä banaaninkuoresta. Ilmiantajalle siitä 50€.

No voi perse, että meillä on jo yhtiökokous pidetty. Muutoin olisin tuota ilman muuta ehdottanut. Suklaapatukoiden päällisistä menisi penalttia toki vain 50 essoa, koska niistä ei tuollaisia sääntötulkintaongelmia synny, paitsi jos jollain kentällä snickers-puun hedelmä on endeeminen osa flooraa.