Re: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoiteluRe: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu

#428358 Ilmoita asiaton viesti

jyrkkä svingi kirjoitti: (19.3.2012 19:45:57)
osakkaita on moneen lähtöön ja yleensä tuppaa olemaan niin että ne eniten pelaavat ovat myös kaikkien äänekkäimmät ja eivät tietenkään halua luopua eduistaan eli halvoista kierroksista vaikka se kokonaisuuden kannalta parasta olisikin.

Miten kun mää huomasin ihan tässä ketjussakin varsin päinvastaista:

Diletantti kirjoitti: (19.3.2012 15:41:59)
Itse pelaan omalla osakkeellani n. 30 kierrosta vuodessa enkä näe mitään järkevää syytä sille, miksi omalla kentälläni lähdettäisiin muuttamaan vastikejärjestelmää toiseksi. En kaipaa ylimääräistä sähläystä lisäpelimaksujen tms. järjestelyjen johdosta. Hyväksyn myös sen, että tietyt paljon pelaavat osakkeenomistajat, jotka ovat hankkineet osakkeensa päästäkseen hoitovastiketta vastaan pelaamaan yhtiöjärjestyksen lupaamaan rajoittamattoman määrän kierroksia, voivat jatkaa tällaista toimintaa. Tämä on tietenkin täysin subjektiivinen mielipiteeni, mutta en ole omalla kentälläni kuullut kenenkään muunkaan nurisevan vallitsevasta olotilasta.

Eli harvakseltaan pelaava ei löydä juuri kokonaisuuden vinkkelistä mitään parannusta asiaan josko muutenkaan. Ei normaali ihminen edes jaksa seurata niin tiivisti muitten tekemisiä kuin vaikkapa näitten pelikierrosmääriä.

Pelikierrosmääriin pohjautuva hinnoittelu pitäisi saada varsin juoheaksi käyttää jotta se herättäisi edes jonkinlaista mielenkiintoa. Ehkäpä sillekin joku tilaus on olemassa kun siitä nyt kirjoitetaan mutta toteutuksien suhteen en lähtisi henkeäni pidättelemään.

Niin tai näin, jyrkkä swingi voisi nyt kertoa mitä kokonaisuutta lähdetään pelastamaan ja millä keinoin se toteutetaan.