Re: Osakekaupan tilanne - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakekaupan tilanneRe: Osakekaupan tilanne

#419301 Ilmoita asiaton viesti

Satunnainen lenkkeilijä kirjoitti: (31.3.2013 18:43:28)
ulkomaille: osta vaikka se Hirsalan kenttä, jos sen kerta saa halvalla! Eikös nyt ole muutenkin aivan erinomainen tilaisuus kaikille, jotka haluaa eksklusiivisen privaattikentän, kun nyt saa melkein kokonaisia kenttiä (tai ainakin osake-enemmistön?) edullisesti, ei tarvitse odottaa rakentamisen ajan. Eri asia on sellaiset rahattomat vinkujat, joiden mielestä joidenkin muiden pitäisi ostaa tai rakentaa se eksklusiivinen kenttä, ja myydä heille köyhille yksi vaivainen osake halvalla. Näpertelyä sanon minä, ei oikeasti eksklusiivinen yläluokan jäsen sorru tuollaiseen.

Missä vaiheessa olen antanut jotain signaalia että haluaisin ostaa hirsalan kentän? Totesin että voisin ostaa sielä yhden osakkeen, jos siitä tehtäisi suljettu yksityisklubi ja kenttää hieman parennettaisiin kunnon suunnittelijan toimesta. Minun pelitarpeisiin riittää 1-2 osaketta valitsemiltani kentiltä.

Nimenomaan ole esitellyt malleja, jolla osakkeiden hinnat saataisiin nousuun, en suinkaan toivo että golfosakkeet olisivat halpoja!

Ja on perusteltu syy olla huolissaan yleisellä tasolla hirsalan tilanteesta. Eikö antivaiheessa osakkeista maksettu jopa 30ke (onko parempaa tietoa?) Nyt näiden osakkeiden arvo on romahtanut jälkimarkkinoilla, ja pelioikeuksia vuokrataan selvästi alle vastikkeen vaikka lunta on vielä puoli metriä maassa.

Mitä enemmän näitä asioita käydään läpi, niin sitä useampi ymmärtää kuinka raskaita virheitä liitossa ja golfkenttien johdossa tehdään. Nämä virheet ovat vieneet terveen pohjan pois golfosakkeen omistamiselta ja vuokramarkkinalta.