Re: Osakas maksaa aina… - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#395287 Ilmoita asiaton viesti

Siis pelaatko mieluummin huonokuntoisella kentällä ja maksat vastiketta 200€/kausi vai hyväkuntoisella kentällä ja maksat 500€/kausi? Itse kyllä veikkaan et pitkässä juoksussa ei ketään kiinnosta puttailla perunapellolla..
Enkä oikein jaksa uskoa kentänhoidon henkilöstökuluja pystyttävän paljoa tiputtamaankaan, taitaa nykyisin jo Macdonaldsin tiskillä saada parempaa liksaa kuin kentänhoitajien keskipalkka on. Säästää voisi ehkä koneinvestoinneissa ja juuri noissa kentän uudistustöissä.
Nyt kun on tämä taantuma ja uusia kenttiä ei enää rakenneta ja jos ja kun golfareiden määrä jatkaa kasvuaan, niin kai jossain vaiheessa kysyntä ja tarjonta kohtaavat toisensa. Valitettavan moni uusi pelaaja on kylläkin näitä kauko-/lähijäseniä eli greenfeepelaajia, mutta kait kenttäyhtiöille heidänkin eurot kelpaavat? Sitten kun näitä vaan on tarpeeksi ja lähtöajat loppuvat kentiltä niin veikkaisin kenttäyhtiöiden nostavan greenfeetä, jolloin osakkeen omistamisesta tulee taasen mielekkäämpää. Mut tällä hetkellä vapaita lähtöaikoja on vielä helpohko saada poislukien primetime-ajat. Meidän kentälle ei kyllä vieraspelaajat näinä aikoina kyllä pääsekään eli vklloput sekä arkisin klo 14 jälkeen..