Re: -> mr. mulligan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#294153 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (26.8.2007 22:19:20)

mr.mulligan kirjoitti: (25.8.2007 21:50:39)

kuinka monta lyöntiä uskot että tuloksesi olis parantunu jos mittari olis ollu käytössä? ammattilaiset tietävät millanen lyönti milloinki tarvitaan ja ne myös hyvällä prosentilla pystyy sellasen lyönnin lyömään. kuinka moni voi sanoa samaa omasta pelistä? toki, jos lyönnit ovat 95% oikeessa suunnassa ja pituudessa heittoa max 5 metriä, niin mittarista varmasti on hyötyä tulokseen. mut edelleenkin, kuinka monen peli täällä on oikeesti siinä kunnossa että toi olis realistista? ja jos on, ni olisko syytä hakeutua isompiin kisoihin niistä suffelikisoista?

Jos sinä et osaa lyödä määrämittaista lyöntiä toistettavasti, niin ei se suinkaan tarkoita sitä, ettei meitä muita (siis niitä, jotka osaamme) lainkaan olisi. Ikävä kyllä, meillekin sattuu niitä huonoja lyöntejä ja joudumme pallomme kanssa paikkoihin, joihin pituusmerkinnät tai väyläoppaat eivät anna riittävän tarkkaa informaatiota lyötävästä etäisyydestä.

Tänään olisin mielelläni käyttänyt etäisyysmittaria kotiseurani mestisten neljännellä kierroksella ja ko.mittarin (ja muun riittävän etäisyysinfon) puutteessa vetäisin lyöntini pitkäksi.

Rehellisesti sanoen en usko, että itselläni etäisyysmittarin hinta/hyötysuhde olisi kovin hyvä, mutta välillä sitä kaipaisi. Tai sitten pitää opetella lyömään tarkemmin…

tällä hetkellä tasoituksen pyöriessä jossain 4,5-5 välillä en silti usko että etäisyysmittari kovin montaa lyöntiä pelastaisi per kierros. jos yhtään. kai sitä muutaman määrämittasen ja jonkinlaisen tarkkuuden on kuitenki peliin saanu kun edes tonne asti on tasoituksen saanu tippumaan.

joskus, erittäin harvoin, kuitenkin tulee tilanteita millon siitä _ehkä_ voisi jotain pientä apua olla mut niitten tilanteitten määrään per kierros riittää muutama sormi laskemaan.

tähän asti on pärjänny ihan hyvin ilman mittaria ja tilanteita että olis täysin väärin arvioinut etäisyyden ja sen takia tulos kärsinyt tapahtuu aika harvoin. useimmiten se tulos tulee suoraan sanottuna huonoista lyönneistä eikä mittavirheistä. ja tuskinpa tossa kovin montaa birkkua kierrokselle enempääkään tekisi vaikka mittaisi joka ikisen lyönnin mittarilla. en vaan koe että vieläkään tällä tasoituksella pelatessa oma tarkkuus on sitä luokkaa et sillä on lopputuloksen kannalta ratkaiseva merkitys oliko etäisyys 105 vai 108 metriä vai 145 vai 150 metriä. jos sä uskot että sulle toi muutaman metrin heitto arvioissa on kriittinen niin sit on ehkä syytä kävellä kauppaan ja ostaa se mittari.

vai onko kenties omat osumasi niin puhtaita ja täydellisiä jatkuvasti ettei palloon osumisen ja voiman vaihtelun seurauksena tule muutaman metrin heittoja jatkuvasti lyöntiinpituuteen?

ja tämä ei todellakaan ole provo. ihmisillä (varsinkin perus klubipelaajalla eli yli 2 händerillä pelaavilla) kun vaan tuppaa olemaan yleensä aikamoinen harhakäsitys et kaikenlaisilla härpäkkeillä ja apuvälineillä se tulos paranee eikä vaan yksinkertaisesti treenaamalla lyöntiään paremmaksi.

mikä on oma kuvitelmasi pelinopeudesta kun kenttä on täynnä keskivertopelaajaryhmiä jossa jokainen pelaaja mittailee jokaisen lyöntinsä etäisyysmittarilla jonka jälkeen kaivaa mailan bägistä ja lyö sen jälkeen perus voimaslaissinsa oikealle metsään?