Re: Miten käy osakkeiden hintojen? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiten käy osakkeiden hintojen?Re: Miten käy osakkeiden hintojen?

#533512 Ilmoita asiaton viesti
ts

Kapls kirjoitti: (1.5.2014 8:24:25)

Ballmarker kirjoitti: (1.5.2014 6:45:08)

Golfinn kirjoitti: (30.4.2014 23:37:06)
OIen ennenkin sanonut taman: suomalainen golfosakepohjainen omistaminen ja ennen kaikkea -pelaaminen on tuhoontuomittu juttu. Se yhtalo ei kertakaikkiaan voi toimia pitkalla aikavalilla. Ja se nakyy jo nyt.
……………
……………………..
Ja ne, jotka haluaa privaattia, maksaa enemman ja saa sen mukaista sorviisia ja etuja. Ja muut taas pelaa GF tai jasenmaksu (tai muulla vastaavalla) -systeemilla toisten rakentamia kenttia, jotka ovat omistajilleen businessta. Kovaa businessta, jonka kun sen tekee oikein, se toimii ja tuottaa rahaa.

Näin uskon minäkin asian olevan mm. siksi, että näin se on muuallakin maailmassa. Miksi Suomi olisi poikkeus?

Tämä on ikävä kehityssuunta, jos näin käy. Jos osakekentät häviävät, niin kuinka meidän vuokralaisten pelit sitten hoituu? Maksamme kovia gf-hintoja business-kentille, vai ostamme osakkeen hintaan montakymmentätuhattaeuroa?
Täytyy tosiaan toivoa, että nykyiset osakekentät säilyttävät muotonsa.

Juuri näin ja Golfinn on varsin väärässä tuossa ajatuksessaan. Nimenomaan osakekentät mahdollistavat tämän erittäin edullisen pelaamisen Suomessa.Jos systeemi olisi toinen (yrityspohjainen omistus esim) GF-hnnat olisivat kaksinkertaisia ja vastikkeet myös. Se johtaisi lajin häipymiseen koko maasta.