Re: Miksi golfseuroissa tapellaan? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi golfseuroissa tapellaan?Re: Miksi golfseuroissa tapellaan?

#530520 Ilmoita asiaton viesti

Hölmöintä kaikissa riitoja synnyttävissä asioissa on se että niistä ei informoida ennakkoon ja huolella. Ilman hyvää valmistelua ja ennakkoinformaatiota osa osakkaista on PERIAATTEESSA sitä mieltä ettei ikinä, miettimättä asiaa sen enempää vaikka kyse olisi vain ’eurosta’, joka on SE AINA takuuvarma riidan aiheuttaja. Useimmiten peruskorjaukset ovat hallituksen asioita, niin suunnitteluvastuun, budjetoinnin kuin ennakkoesittelynkin osalta. Tj on työrukkanen. Yhtiökokouksessa esittelyn voi hoitaa toimitusjohtaja saamiensa toimintaraamien pohjalta, jollei hallituksen pj. halua ’yrittää loistaa’.

Siinä vaiheesa kun ollaan periaatteessa jotain mieltä, ollaan samalla pattitilanteessa. Tilanne harvoin ratkeaa osakkaista valittujen hallitusten vaihtamisella ja kierrättämisellä. Useimmiten tarvitaan ulkopuolinen neutraali taho joka rakentaa asiasta kunnon selvityksen ja antaa perustelut miksi. Tällöin yksikään osakas ei pääse syyttämään toista siitä että joku saa enemmän tai vähemmän.

Kun tilanne pääsee ’Keimola-asteelle’ ollaan pahassa paikassa, koska viillot ovat syviä. Pitää aina muistaa että osakkaat ovat hyvin heterogeeninen porukka jonka ainut yhteinen nimittäjä on: halu pelata golfia ja vielä sitäkin eri asteilla. Joukossa on enemmän ja vähemmän varakkaita, urheilijoita ja harraselijoita jne….