Re: Mikä on pay&play -kenttä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäIhanteellinen tulorakenne 2015 –>Re: Mikä on pay&play -kenttä?

#435415 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (13.1.2015 22:38:38)

Nyt on sinulla Ballmarker sivistyksen paikka! Menepä ensi kesänä Luukkiin jonakin maanantaina ja ihastele meininkiä. Jos maksat kierroksen, niin tulen seuraksesi. Kokemus voisi näköjään avata sinunkin näköalojasi.

Ihan aidosti on ihmeteltävä tuota sinisilmäisyyttä ja muun maailman pyyteetöntä ihannointia. Suomessa valvoja on kulissi, muualla toimeenpaneva yksikkö, jonka sanomisia ei todellakaan kyseenalaisteta. Tämä on varmaankin Ballmarkerilta ’jäänyt huomaamatta’.

Ihan Ballmarkerille tiedoksi, että siellä ulkomaisilla kentillä olen omin silmin todistanut kuinka hidas ryhmä yhden huomautuksen jälkeen marssitetaan palloakaan lyömättä seuraavan reiän yli, koska takana tulevat joutuvat odottelemaan turhan päiten. Tätä ei Ballmarker varmaankaan ole koskaan nähnyt eikä kuullut niillä viidellä mantereella ja yli sadalla kentällä, joilla on ollut korvatulpat korvissa ja silmälaput silmillä pelaamassa…

Tämä on täsmälleen näin. Meillä on tapana selitellä ja mussuttaa valvojalle syyn esim. hitaaseen peliin olevan jossakin muualla, vaikka edessä olisi monta tyhjää reikäväliä. Tunnen hyvin kotikenttäni valvojan ja tiedän hänen sanovan vain asiasta ja kohteliaasti, mutta silti toimarille, puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille valitetaan jatkuvasti valvojan muka törkeästä käytöksestä. Ulkomailla kyllä hyväksytään mukisematta valvojan ohjeet, mutta ei kotimaassa.

Suomea on aivan turha verrata vanhempiin kulttuureihin, sillä meillä rahvaalla on ollut edes jonkinlaista sivistystä vasta parin sukupolven verran ja se näkyy ylimielisenä ja moukkamaisena asenteena. Monilla on ote ainakin toisella kädellä vielä tiukasti oksassa kiinni. Jostakin Thaimaasta on myös aivan turha puhua yhtään mitään minkäänlaisena esimerkkinä, sillä siellä on kaikilla vielä jalat polvia myöten riisipellon mudassa.